Samsunspor taraftarı üzgün ama inançlı

TAKİP ET

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, ülkemizi sarsan deprem felaketi sonrasında büyük üzüntü yaşarken, aynı zamanda da takımlarının bu kötü günlerde kendilerine Süper Lig mutluluğu yaşatacağına inanıyor.

Ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketinin ardından liglere verilen ara 3 Mart’ta sona eriyor. Yılport Samsunspor’da şampiyonluk yürüyüşüne 4 Mart Cumartesi günü sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçıyla kaldığı yerden devam edecek.

Kırmızı-Beyazlılar taraftarlar, yaşanan tüm olumsuz gelişmelerin acısını en azından takımlarının başarısı ile bir nebze olsun azaltmak istiyor.

MEHMET ALİ TÖGÜL: Ülkemiz adına sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Ama istesek de, istemesek de hayat bir şekilde devam ediyor. Sporun birleştirici gücünü geride bıraktığımız günlerde açık bir şekilde gördük. İnşallah ligin geri kalanı bizim adımıza istediğimiz gibi geçer ve yıllar süren Süper Lig özlemimize son noktayı koyarak üzüntülerimizi biraz olsun azaltırız.

HÜSEYİN AKGÜL: Zor günler geçiriyoruz. El birliği ile bunların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Umarım Yılport Samsunsporumuz da ligin geri kalan bölümünde beklentilerimize karşılık vermeye devam eder ve bu kötü dönemde en azından mutlu olmamız içir bize bir neden olur. Biz takımımıza güveniyoruz ve onların yanındayız.

HASAN OFLİ: Bizler şehrimizin en büyük markası olan Yılport Samsunspor’un başarıları ile mutlu olan insanlarız. Ülkemizde çok büyük bir felaket yaşandı. Bu da bizleri derinden üzdü. Beklentimiz takımımızın ligin geri kalanında performansını arttırarak devem etmesi ve elde edeceği başarılarla içinde bulunduğumuz üzüntülü süreçte biraz olsun yüzümüzü güldürmesi.

ADEM KESKİN: Yılport Samsunspor çok iyi bir çıkış yakaladı. Beklentimiz bu çıkışın devam etmesi. Yapılan takviyelerle kadro derinliği oluşturuldu. Bu da hocamız Hüseyin Eroğlu’nun elini daha da güçlendirdi. Benim şahsi fikrim takım içerisinde oluşan birlik ve beraberlik havasının artarak devam edeceği ve sezon sonunda hedefimize ulaşacağımız yönünde.

GÖKHAN ÇAĞLAYAN: üst üste alınan başarılı sonuçların ardından takımımız ligin zirvesine kadar çıktı. Bu başarı bir tesadüf değil. Temennimiz yakalanan bu ivmenin yukarı doğru devam etmesi. Futbolcu kardeşlerimize ve teknik heyetimize güveniyoruz. Bizim onlara olan inancımız, onların da sahadaki performansları ile ben takımımızın Süper Lig’e çıkacağına inanıyorum.

HASAN YILMAZ: Sezon başında iyi bir kadro oluşturuldu. Devre arası transfer döneminde de eksik mevkilere gerekli takviyeler yapıldı. Bence özellikle orta sahamız artık gerçekten çok güçlü. Orta sahamızın hücum hattı ile sergileyeceği uyumlu futbolun bizi hedefe taşıyacağına inancım tam. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi kaybetmeyelim.

MUHAMMET ÇAĞLAYAN: Sezona belki istediğimiz gibi başlayamadık ama kısa sürede toparlandık. Sonucunda da liderliğe kadar yükseldik. Önemli olan oraya çıkmak değil, orada kalabilmek. Kaliteli bir kadromuz var ve yeni gelen isimlerle daha da güçlendik. Ben sezon sona kadar zirvede kalacağımıza ve şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inanıyorum.

SEDAT BAYRAKTAR: Bizler Yılport Samsunspor taraftarları olarak takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. Takımımız da bu zamana kadar sergilediği performansla bizlerin kendilerine olan güvenini boşa çıkartmadı. Başkanımız Yüksel Yıldırım her şeyi ile takımın başarısı için çabalıyor. Bu çabanın sonunda Süper Lig’e yükseleceğiz ve hasrete son vereceğiz. Davut AKTAŞ