Samsunspor taraftarından güven mesajı: "Başkan gerekeni yapar"

TAKİP ET

Yeni sezon öncesinde gerçekleşecek transferleri sabırsızlıkla bekleyen Yılport Samsunsporlu taraftarlar, 'Başkan gerekeni yapar' diyerek Yıldırım'a olan inançlarını ifade ediyor.

ÇALIŞMALARLA BİZZAT İLGİLENİYOR

Yıllar süren şampiyonluk özlemine nokta koyan Yılport Samsunspor’da taraftarlar artık gözünü yeni sezon için yapılacak takviyelere çevirdi. Ligdeki öncelikli hedeflerinin ilk 10’da yer almak olduğunu söyleyen Başkan Yüksel Yıldırım, bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarıyla bizzat ilgileniyor. Taraftarlar ise Başkan Yıldırım’a sonuna kadar güveniyor. Hem yurt içinde, hem de yurt dışında oyuncu arayışlarını sürdüren Başkan Yıldırım önderliğindeki transfer komitesi, yanlış bir tercih yapmamak için işi sıkı tutuyor. 

REKOR İÇİN 1 PUAN YETİYOR

Yönetim transfer çalışmalarını sürdürürken, teknik heyet ve futbolcular da şampiyonluğun yanı sıra ligin puan rekorunu kırmak için çok sıkı çalışıyor. Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında salı günü evinde Bodrumspor’u konuk edecek olan Yılport Samsunspor, sahadan 1 puanla ayrılması durumunda ligi 79 puanda tamamlayacak.  Spor Toto 1. Lig’de 2013-2014 sezonunda 78 puan toplayan İstanbul Başakşehir Kulübü, ligi en yüksek puanla bitiren takım konumunda. Kırmızı-Beyazlılar berabere kalması ya da kazanması durumunda bu rekorun yeni sahibi olacak.

YOL HARİTASI BELİRLENECEK

Spor Toto 1. Lig’de 2022-2023 sezonunun son haftasında Adanaspor ile karşılaşması gereken Yılport Samsunspor, rakibinin ligden çekilmesi nedeniyle Bodrumspor maçının ardından sezonu da noktalamış olacak. Sonrasında ise Başkan Yüksel Yıldırım ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun görüşmesi gerçekleşecek. Yapılacak bu görüşmede deneyimli çalıştırıcı, gitmesini ve kalmasını istediği oyuncularla ilgili Yüksel Yıldırım’a raporunu verecek. Sonrasında ise Kırmızı-Beyazlıların Süper Lig serüveni için yol haritası belirlenecek.  

KOŞARAK GELMEK İSTEYECEKLER

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun 10-12 transfer beklentisi olduğunu söyleyen Başkan Yüksel Yıldırım, “Biz de çalışmalarımızı hocamızın bu talebine göre yapıyoruz. Hocamın arzusu iyi bir kamp geçirmek. Özellikle yurt dışında yapılacak ilk kampta takımın yüzde 80’inin hazır olmasını istiyor. Samsunspor, ligdeki 4-5 takımdan sonra futbolcuların koşarak gelmek isteyeceği kulüplerden birisi. Asıl işimiz bundan sonra başlıyor. Hedefimiz Süper Lig’de kalıcı olabilecek transferler yapmak, tesisleri ile altyapısı ile örnek bir kulüp olmak” dedi. Davut AKTAŞ