Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş: Mücadele edelim her maçı kazanırız

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlıların teknik patronu Bayram Bektaş, 'Biz sahada Samsunspor'a, bu kadroya yakışan mücadeleyi verdikten sonra herkesle mücadele ederiz, her maçı da kazanırız' dedi

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, basın mensupları ile bir arkaya geldi. Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltı etkinliğinde konuşan Bayram Bektaş, şu ifadeleri kullandı:

BÖYLE RAKİPLERİ GEÇMEK ZOR OLUYOR

“Güzel bir hafta geçirdik. İnşallah devamı gelir. Altay deplasmanı tahmin edildiğinden zor bir deplasmandı. Çünkü sadece savunma kurgusu ile oynamaya çalışan bir rakip vardı karşımızda. Dolayısıyla böyle rakipleri geçmek çok zor oluyor. Allah'a şükür hem takım halinde, hem de bireysel yeteneğe dayalı savunma hattını geçebildik. Pozisyona girdik, golleri de bulduk. Fark daha fazla olabilirdi. Ama önemli olan gol yemeden böyle maçları bitirmek.”

ANALİZ VERİLERİ BİZE GELİYOR

“2-0 bizim için iyi bir skor. İlk engeli aştık. Bu hafta Eyüpspor maçı var. Eyüpspor'un hem camia olarak hem de analiz verileri bize geliyor. En iyi şekilde onları analiz ediyoruz. Antrenmanlarımızı şekillendirip, en iyi şekilde Eyüpspor maçına da hazırlanacağız. İnşallah o maçı da geçip böyle her hafta yolumuza devam ederiz. Takımda her geçen gün birbirine daha da çok alışıyor. İnanılmaz bir dostluk ve coşku var. Bunu saha içerisinde golü atınca da görüyorsunuz. Bu bizi çok mutlu ediyor.” 

HERKESLE MÜCADELE EDERİZ

“Biz rakibimizi tanıyoruz. Çoğu benim eski öğrencim. Yani gelenler Süper Lig'den bilindik oyuncular. Burada önemli olan oyun kurgusu nedir, nasıl oynayacak? Tüm veriler geliyor. Yaptığı hücum varyasyonları nedir? Bunları da biz analiz ediyoruz. Biz sahada Samsunspor'a, bu kadroya yakışan mücadeleyi verdikten sonra herkesle mücadele ederiz, her maçı da kazanırız. Mücadele etmezsen, rakip senden daha fazla koşarsa kazanma şansın azalıyor. Her parametreyi hesap etmek lazım.” 

TAKIM BİRBİRİNİ YENİ YENİ TANIYOR

“Her geçen gün oyunumuzu daha da geliştireceğiz. Oyuncularımızda birbirlerini daha iyi tanıyacak. Kendi bireysel potansiyelini, neler yapabileceğini bilecek. Adeta ezbere oynayacak. Büyük takımlar 10 senedir aynı isimlerle oynayınca herkes birbirini biliyor. Bizim takım birbirini daha yeni yeni tanıyor. Bizde üstüne koyarak inşallah camiayı mutlu edeceğiz.”  Davut AKTAŞ