Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu 6 Futbolcunun Biletini Kesti

TAKİP ET

Bolu Gerede'de ikinci kampına başlayacak olan Samsunspor'da kamp kadrosu açıklandı. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Erzurum kampında olan 6 futbolcunun biletini kesti.

Samsun'da başlayan ve Erzurum'dan devam eden Süper Lig hazırlıkları kapsamında ikinci kamp dönemine Bolu Gerede'de başlayacak olan Samsunspor'da kadro açıklandı. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Erzurum kampında olan 6 futbolcunun biletini kesti.

Tecrübeli teknik adam Ali Ülgen, Mücahit Albayrak, Kadeem Harris, Moussa Guel, Ahmet Sağat ve Polat Yaldır'ı Bolu'da yapılacak kampa götürmedi. Harris, Erzurum kampı öncesinde de kadroda yoktu ancak daha sonra alınmıştı.

YENİ TRANSFERLER BOLU'DA

18-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek kampta şu isimler yer alacak; "Jakub Szumski, Okan Koçuk, Halil Yeral, Taha Tosun, Zeki Yavru, Yunus Emre Çift, Yusuf Abdioğlu, Bedirhan Çetin, Alim Öztürk, Lubomir Satka, Youssef Ait Bennasser, Soner Gönül, Barış Alıcı, Cihan Kahraman, Celil Yüksel, Enes Albak, Muhammet Ali Özbaskıcı, Soner Aydoğdu, Osman Çelik, Douglas Tanque, Moryke Fofana, Gaetan Laura, Marius Mouandilmadji, Marc Bola, Rick Van Drongelen ve Nanu."