Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: Biz istemezsek kimse gidemez

TAKİP ET

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Bodrumspor karşısında Spor toto 1. Lig'deki son maçlarını oynadıklarını belirterek, 'Samsunspor Süper Lig'de olduğu için gitmesini istemediğimiz oyuncunun gitmesi zor' dedi.

TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM

“Bodrumspor'u tebrik ediyor, lige çıkma hedefindeki tüm takımlara başarılar diliyorum. Samsunspor olarak Spor Toto 1. Lig’de son maçını oynadı ve Süper Lig’e yükseldik. Önümüzdeki senelerde Süper Lig'in tepelerine doğru gideceğiz. Bu sezon başkanımızdan taraftarlarımıza, futbolcularımıza, teknik heyetimize, tesisteki personellerimize, doğru haberin peşinde koşan medya mensuplarına teşekkürü bir borç biliyorum.”

KURAL PLANLARIMIZI DEĞİŞTİRMEYECEK

“Artık Süper Lig için çalışmaya başlayacağız. Şu anda anlaştığımız oyuncu yok. Plan yapıyoruz. Gelecek sezonun planlaması için 2 aydır çalışıyoruz. Yabancı kuralı planlarımızı değiştirmedi. Yabancı oyuncu alacağız. Sözleşmem devam ediyor. Başkanla da görüşeceğiz. Güncel bir anlaşma daha yapacağız. Hazırladığımız raporları da hafta sonu verebiliriz. Yabancı kontenjanını doldurmak için ya da transfer yapmış olmak için oyuncu almayacağız.”

23 HAZİRAN’DA TOPLANACAĞIZ

“Bizi üst sıralara taşıyacak oyuncuları transfer edeceğiz. 23 Haziran’da takımı toplamayı planlıyoruz. Kaç oyuncu bizle Süper Lig’de devam edecek şu anda belli değil. Önümüzdeki süreçte belli olacak. Samsunspor Süper Lig’de olduğu için gitmesini istemediğimiz oyuncunun gitmesi zor. Tüm futbolcularımız bu takımla Süper Lig’de oynamak istiyor. Bazı oyuncularımıza teklifler olabilir. İyi bir performans ortaya koyduk ve bu nedenle oyuncularımıza talip olunması gayet normal."