Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: "Formanızı giyin maça gelin"

TAKİP ET

Samsunsporlu taraftarlara seslenen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, 'Vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacağız. Tüm taraftarlarımızı gelecek hafta sahamızda oynayacağımız Gençlerbirliği maçına bekliyorum' dedi.

TARAFTARA ÇAĞRIDA BULUNDU

Kırmızı-Beyazlılarda göreve başladıktan 2 gün sonra Samsunspor Store’dan kendisine ve ailesine Yılport Samsunspor forması aldığını söyleyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, önümüzdeki hafta oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesinde taraftarlara çağrıda bulundu. Tüm taraftarları Gençlerbirliği maçına beklediğini söyleyen Eroğlu, “Ben formamı aldım. Siz de formanızı giyin ve Gençlerbirliği maçında bizim yanımızda olun” dedi.

ŞAMPİYON SAMSUNSPOR ETİKETİ

Hüseyin Eroğlu’nun oğlu Emir Eroğlu da sosyal medyadan babasına destek paylaşımı yaptı. Annesi, ablası ve kendisinin Samsunspor formalı fotoğrafını paylaşan Emir Eroğlu, fotoğrafın altına yaptığı, “Hani hep dersin ya baba, ‘Sadece hedefini bilen yolunu bulur’ diye. Şimdi artık yepyeni bir hedef var önünde. Hepimiz gurur duyuyoruz seninle” yorumuyla taraftarlardan büyük beğeni aldı. Emir, yoruma ‘Şampiyon Samsunspor’  etiketi koymayı da ihmal etmedi. Davut AKTAŞ