Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: "Hamamcıoğlu ile anlaşmıştım, seçilseydi Galatasaray'da göreve başlayacaktım"

TAKİP ET

Samsunspor'un yeni teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Radyospor'a yaptığı açıklamada, 'Galatasaray'daki başkanlık seçimini Eşref Hamamcıoğlu kazansaydı, futbol direktörü olarak Sarı-Kırmızılılarda görevi başlayacaktım' dedi

EN BÜYÜK HAYALİM BUNDESLİGA
Dört saatlik bir görüşmenin ardından Samsuınspor'a imza attığını belirten tecrübeli teknik adam, en büyük hayalinin Bundesliga'da çalışmak olduğunu söyledi. Hüseyin Eroğlu, "Başkanımız Yüksel Yıldırım ile dört saatlik görüşmemizin ardından anlaştık. Bu görüşmede ortak bir hedefte olduğumuzu gördük. Samsunspor'la ilgili çok hazırlıklıydım. Biliyorsunuz ki bir buçuk yıl önce böyle bir süreç yaşanmış fakat nasip olmamıştı. Her iki taraf için de hayırlı olsun” dedi.

ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ
Samsunspor’un hedefini ne olduğunu bildiğini ifade eden Eroğlu, “Ben buraya hedefin ne olduğunu bilerek geldim. Hep birlikte yeni bir düzen oluşturduk. Bu birliktelik bizi şampiyonluğa götürecek. Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağız. Büyük Samsunspor taraftarına söz veriyorum. 11 yıl sonra bu hasret bitecek. Samsunspor ile elde edeceğimiz başarılar her iki tarafı kısa ve uzun vadede mutlu edecek. Kişisel olarak uzun vadede hedefim Bundesliga'da çalışmak" diye konuştu.

GALATASARAY'DA GÖREVE BAŞLAYACAKTIM
Haziran ayında Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen ve Dursun Özbek'in 2208 oyla kazandığı başkanlık seçimi sürecinde Dursun Özbek'in rakibi Eşref Hamamcıoğlu ile görüştüğünü açıklayan başarılı teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: " Sezon başı Galatasaray'la ilgili bir görüşmem oldu. Eşref Hamamcıoğlu'nun ekibinden Adnan Öztürk ile de görüşmüştüm, Futbol direktörlüğü görevi için anlaşmıştım. Eğer ki Eşref Hamamcıoğlu başkan olsaydı, göreve başlayacaktım."