Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: Az seyirci bize yakışmıyor

TAKİP ET

Samsunspor'un teknik patronu Hüseyin Eroğlu, 'Tüm stadın dolmasını istiyoruz. Taraftarımızla daha güçlüyüz. Az seyirci bize yakışmıyor. Hedefe giderken taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz' dedi

ÇOK İYİ DEVAM EDİYORUZ

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, dün yapılan idman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Lig ve kupada toplam 8 maçtır kaybetmediklerini hatırlatan Hüseyin Eroğlu, şöyle konuştu: "Çok iyi devam ediyoruz. Son maçlarda alacağımız sonuçlar bizi çok önemli noktaya getirecek. Bu yolda Denizlispor engelini geçtik.”

ZOR BİR LİG ONUYORUZ

“O maç, skor, konum ve ligde geldiğimiz yer anlamında çok önemliydi. Kalan 3 maçı da aynı hedef doğrultusunda oynamamız gerekiyor. Çıkışımız devam ediyor. Saha içi organizasyonları bizi yukarıya taşıdı. Yeni Malatyaspor maçını da kazanmamız gerekiyor. Çok zor bir lig oynuyoruz. Mücadele etmeden maç kazanamıyorsunuz."

KAZANARAK DEVAM ETMELİYİZ

“Kalan 3 maçı da kayıpsız geçmek için çalışıyoruz. Eyüpspor puan avantajı ile önde görünüyor. Bizim de kendimizin ne yapacağı çok önemli. Kendi istikrarımızı kazanarak devam ettirmek istiyoruz. Süreçte kaybetmemek önemli ama kazanarak gittiğinizde her şey farklı olabilir. Önümüzdeki maçı kazanıp, sürece bakmamız gerekiyor.”

RAKİBİ KÜÇÜMSEMİYORUZ

“Biz kazanalım, diğer rakiplerin ne yaptığı çok da önemli değil. Kazandıktan sonra değerlendirebilir iz. Planımız ilk yarıdaki son 3 maçtan 9 puanla ayrılmak. Bu bizi ilk yarı bittiğinde çok güzel bir yerde tutacaktır. Yeni Malatyapsor'u küçümseme gibi durumumuz yok. 8 puanı deplasmanda alan bir takımları var. 17'nci olabilirler ama birçok maçı iyi oynadılar.”

HASAN ÖZER İLE ÇIKIŞA GEÇTİLER

“Rakibimiz teknik direktörlük görevine Hasan Özer’i getirdikten sonra bir çıkış yakaladı. Rakibi her zaman ciddiye almak zorundayız. Rakip zirvede de olsa, aşağılarda da olsa onlara karşı Samsunspor gibi oynamak zorundayız. Rakibe saygı duymaz iseniz bu sahada size sıkıntı yaratır. Hedefe giderken her maçı kazanmak için oynuyoruz."
 
ODAK NOKTAM TAKIMDAKİ OYUNCULAR

“Şu andaki süreçte kadro dışı kalan oyuncular ve lisansı çıkartılmayan futbolcuların konuşulması yerine takımın yükselen performansının konuşulması gerek. Odak noktam takım içerisinde oynayan oyuncular. Lisansı çıkartılmayan Tomane ve Diomande takımla çalışıyorlar. Bu yeni olan bir şey değil. Kararı yönetimle birlikte vereceğiz.”

HER ŞEY GÜZEL GİDİYOR

“Önemli olan, takımdaki oyunculardan alınacak performans, oyun ve oyuncunun gelişimi gibi bize katkı sağlayacak unsurlar. Kupayla beraber son 4 maçımız var. Elimizdeki oyuncuların performansı çok önemli. Her oyuncudan en yüksek performansı almak zorundayız. Her şey güzel gidiyor. Oynayan oyuncuların performansına bakıyoruz.”

ASIL TRANSFER SAKATLARIN DÖNÜŞÜ

“Yunus Emre Çift ve Ali Ülgen gelişim gösteriyor. Ali Ülgen kariyerinde olmayan istatistikleri yakaladı. Muhammet Ali Özbaskıcı ve Kadeem Harris devreye girdi. Oyunun ve oyuncunun gelişmesinin konuşulmasından yanayım. Asıl transferimiz, sakat oyuncuların dönüşü ve taraftarın stada gelişi. Bunlar bizim için transfer aslında.”

SAMSUNSPOR BİR MARKA

“Samsunspor gibi bir markanın maçlarına az seyircinin gelmesi hiç yakışık almıyor. Her futbolcunun ve teknik direktörün çalışmak istediği bir kulüp Samsunspor. Bir marka. Taraftarıyla birlikte çok önemli bir marka. Onların maça gelmesine ihtiyacımız var. Herkes mahallesini toparlayıp maça gelsin. Şampiyonluğa giderken onların desteğine ihtiyacımız var.”

STADIN DOLMASINI İSTİYORUZ

“Geçen maçta 7 bin taraftar vardı. Tüm stadın dolmasını istiyoruz. Taraftarımızla daha güçlüyüz. Az seyirci bize yakışmıyor. Hedefe giderken taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Sadece şampiyonluk maçında değil, her zaman taraftara ihtiyacımız var. Taraftar gruplarının ayrılmasıyla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Bir tane Samsunspor var. Herkesin onu desteklemesini istiyorum." 

Davut AKTAŞ