Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: 'Takımımla gurur duyuyorum'

TAKİP ET

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, deplasmanda oynanan Manisa Futbol Kulübü maçını değerlendirdi. Tecrübeli teknik adam takımı ile gurur duyduğunu söyledi.

ÜÇ TOP DİREKTEN DÖNDÜ

“Berabere kalarak 2 puan yitirsek de, sözlerime takımımla gurur duyduğumu söyleyerek başlamak istiyorum" diyen Eroğlu, "Yine tempolu, yine çok pozisyon bulan bir takım kimliğimizle sahadaydık. Futbol adına hücumda yapılabilecek neredeyse her şeyi yaptık. Bir kez daha penaltı kaçırdık ki, bu sezon kaçan 4. penaltı. 3 topumuz direkten döndü. Karşı karşıya kaldığımız pozisyonlarda rakip kaleci Ömer devleşerek 4-5 golü önlemeyi başardı. Tebrik ediyorum. Bizde de Szumski çok kritik pozisyonlarda yaptığı kurtarışlarla farklı kazanabileceğimiz maçı neredeyse kaybetmemizi önledi” dedi.


'BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ'

Yunus Emre Çift’in iyi bir performans sergilediğini dile getiren Hüseyin Eroğlu, “Yunus Emre'ye de bir parantez açmak istiyorum. Samsunspor Türk futboluna çok sayıda futbolcular armağan etmiştir. 20 yaşındaki alt yapıdan yetişmiş bu oyuncumuz deneyimli futbolcuların yokluğunda çok önemli katkılar sağladı. Savunmadaki başarısına bir de profesyonel kariyerindeki ilk golünü ekledi. Samsunspor yetiştiren, yarışan ve başarılı olan kulüp kimliğini tekrar kazanıyor. Taraftarımıza bir çağrıyla sözümü bitirmek istiyorum. Kazanılan her puan altın değerinde. Şehrimiz şampiyonluk havasına girdi. Ve bizi Çaykur Rizespor maçı bekliyor. Evimizde kazanarak şampiyonluk yarışındaki iddiamızı artırmak istiyoruz. Tüm Samsunspor taraftarlarını haftaya tribünlere bekliyoruz. Çünkü, bu sezon şampiyonluğu birlikte başaracağız” diye konuştu.