Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: Tanque'nin golü ofsayt değildi

TAKİP ET

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu; "2 puan kaybettik, üzgünüz. Sakatlıklar oyunumuzu bozdu. 5 günde çalıştıklarımızı uyguladık. Bu güzel tarafıydı. Tanque'nin golü ofsayt değildi. Penaltı çalıştık, yine olmadı" dedi.

2 PUAN KAYBETTİK ÜZGÜNÜM
Samsunspor'la ilk kez saha kenarında ter döken Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Galibiyeti kaçırdık. İki puan kaybettiğimiz için üzgünüm. Eksik oyuncular, ilk yarıdaki mecburi oyuncu değişikliklerine rağmen takım savunmasını iyi yaptık. Rakibe bir pozisyon dışında fırsat vermedik. Kaçan penaltı, direkten dönen top, girdiğimiz üç gol pozisyonu galibiyeti hak ettiğimizi gösteriyor" dedi.

TOPA DAHA ÇOK SAHİP OLMALIYIZ
Tecrübeli teknik adam, "5 günde çalıştıklarımızı sahada en iyi şekilde uyguladık. Bu güzel tarafıydı. Zor bir deplasman gibi görünse de daha çok hücum yapmalıydık. Topa daha çok sahip olmalıyız. Güçlü ve şampiyonluk hedefleyen takımında böyle olması gerekiyor” diye konuştu. Hüseyin Eroğlu, “Sakat oyuncularımız bizi üzdü. Tanque'nin golü ofsayt değildi. Penaltı çalıştık, yine olmadı. Gençlerbirliği maçına taraftarlarımızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

DURAN TOPLARA ÇALIŞIYORUZ 
Hüseyin Eroğlu, sözlerini şöyle tamamladı; "Dünyada duran toplara çok zor önlem alınıyor. Oynanan maçlara baktığımızda duran toplardan çok  gol yediğimizi gördük. Bu durum ciddi puan kayıplarına neden oldu. Duran toplarla ilgili bizde böyle bir plan yaptık ancak devamında da hızlı hücuma çıkmalıyız. Bunlara çalışacağız."