Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol'den Soner Gönül açıklaması

TAKİP ET

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Beşiktaş maçı sonrası Soner Gönül'ün eleştirilmesine karşılık olarak oyuncunun performansını savundu. Soner'in her zaman hazır olduğunu ve oynamayı hak ettiğini düşündüğünü belirtti. İşte Gisdol'un açıklamaları...

Samsunspor, deplasmanda Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Alman teknik adam Markus Gisdol maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"NE ZAMAN ŞANS VERSEM ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPIYOR"

Tecrübeli teknik adam, Soner Gönül'ün performansının eleştirildiğinin söylenmesi üzerine, "Türkiye'de her zaman bazı futbolcular hakkında sorular geliyor. Soner, ne zaman şans versem hep elinden gelenin en iyisini yapıyor. Her zaman hazır olduğunu gösteriyor. Ondan neler beklediğimizi biliyoruz. Disiplinli olması ve gösterdiği performans nedeniyle oynamayı hak ettiğini düşünüyorum. Hafta hafta belirli oyuncular hakkında sorular geliyor. Samsun'daki insanlar ve Samsunspor taraftarları bu oyuncuların hepsiyle gurur duymalı. Hepsi ellerinden geleni yaparak Süper Lig'de kalmak için mücadele ediyor." şeklinde görüş belirtti.

İŞTE GİSDOL'UN AÇIKLAMALARININ TAMAMI:

samsunspor markus gisdol soner gönül beşiktaş