Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: Girdiğimiz fırsatları değerlendiremedik

TAKİP ET

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Kasımpaşa'ya deplasmanda 1-0 yenildikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. İşte Gisdol'un açıklamaları..

Gisdol, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Bugün sahadan yenilgiyle ayrıldık çünkü girdiğimiz fırsatları değerlendiremedik. Rakibimize karşı zor bir maçtı ve başlangıç kötüydü. Ancak maç ilerledikçe daha iyi oynamaya başladık, pozisyonlar bulduk ancak gol atmada zorlandık. Sonuç olarak, maçta gösterdiğimiz performansı skora yansıtamadık." şeklinde konuştu.

"SADECE GOL ATMADA SORUN YAŞADIK"

Beş maçtır kazanamamanın sorulması üzerine Gisdol, "Önceki maçlarda kötü bir performans sergilemedik. Kasımpaşa gibi güçlü bir rakibe karşı oynadık ve performansımız kötü değildi, sadece gol atmada sorun yaşadık. Eğer aynı şekilde çalışmaya devam edersek başarıya ulaşacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

"LİGDE KALACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Gisdol, deplasmanlardaki kötü sonuçlarla ilgili olarak da şunları dile getirdi: "Gol atmada zorluk çekiyoruz ve basit goller yiyoruz. Bu konu üzerinde çalışıyoruz. Önümüzde iki deplasman maçı var ve umarım iyi sonuçlar alırız. Ayrıca, evimizdeki maçlardan da puanlar almalıyız. İnsanlar ben gelmeden önce Samsunspor'un durumunu olumsuz değerlendiriyordu. Ancak takıma güvenim tam ve ligde kalacağımıza inanıyorum. Takımımız birçok maçta iyi performans gösterdi ve şanssızlıklar yaşadık. Bu hafta, Trabzonspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Bugünkü yenilgimiz için üzgünüz."

samsunspor kasımpaşa süper lig markus gisdol