Samsunspor Teknik Sorumlusu Emre Bayraktar: Celil ve Osman Bandırma'da Yok

TAKİP ET

Samsunspor Teknik Sorumlusu Emre Bayraktar, idman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Emre Bayraktar, şöyle devam etti: "Celil'in sakatlığında iyileşme durumu var. Ama büyük ihtimalle bu haftada aramızda olamayacak. Osman'ın durumu çok ciddi değil. Pazartesi ya da salı gününden itibaren bizimle çalışmalara başlayacak."

OYUNCULARA TEŞEKKÜR EDİYORUM
“Güzel bir maç geçirdik. İstediğimiz sonucu aldık. Öncelikle şunu söyleyeyim. Oyuncu grubuna sahada verdiği mücadeleden dolayı çok teşekkür ediyorum.  Gerçekten bu hafta sahada bir duruş gösterdiler. Biz maça çıktığımızda sanki bir kitap okursun onun filmini izlersin ya öyle bir his vardı.  Tabi ki filmlerde farklı şeyler gelişir.  O bizim maçımızda da gelişti. Ama dakika 80'den sonra kendi kalene diyebileceğimiz iki gol ve 90+3'te ceza sahası içerisinde 4 kişi ile hücum yaparken, bulduğun bir gol.”

ŞANS VE ŞANSSIZLIK DİYE BİR ŞEY YOK
“Futbol da şansa ve şanssızlığa çok inanan biri değilim. Eğer sen doğru hamleyi, mücadeleyi özveriyi sahaya vermezsen, o top bir şekilde rakibin önüne de düşer sende ıskalarsın. Ama sen doğru mücadeleyi verirsen o top, senin bir şekilde önüne geliyor. O yüzden şans ve şanssızlık diye bir şey kabul etmiyorum. Oyuncularla da konuştuk. Kimsenin ağzından da böyle bir kelime duymak istemediğimi söyledim. Üstüne koyarak, devam edeceğimiz işler var.”

CELİL  BANDIRMA’DA DA OLMAYACAK 
“Celil'in sakatlığında iyileşme durumu var. Ama büyük ihtimalle bu haftada aramızda olamayacak. Osman'ın durumu çok ciddi değil. Pazartesi ya da salı gününden itibaren bizimle çalışmalara başlayacak. Cihan Kahraman ve Berk Taşkın'ın ise sakatlık durumları iyi. İlerleyen günlerde takım antrenmanına katılmalarını bekliyoruz.”  

NE GÖREV VERİLİRSE ONU YAPARIZ
“Şu anda biz takımın başındayız. Biz takımın profesyonelleriyiz. Bize nasıl bir görev verilirse, biz bunu yapmak için buradayız. Başkanımız şu an da aynı şekilde devam etmemizi söyledi. Bizde aynı şekilde full konsantrasyon ile görevimizin başında işimizi yapmaya devam ediyoruz.”

Davut AKTAŞ