Samsunspor'un 11 yıllık özlemi sona erdi! İşte şampiyonun gecesinden geriye kalanlar...

TAKİP ET

Yılport Samsunspor'un 11 yıllık kupa özlemi sona erdi. Kırmızı-Beyazlılar, 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşen törende yıllardır beklediği şampiyonluk kupasını hep birlikte havaya kaldırdı. İşte şampiyonun gecesinden geriye kalanlar...

İŞ 6 HAFTA KALA BİTMİŞTİ

Kırmızı-Beyazlı camianın yıllar süren şampiyonluk özlemi sona erdi. 19 Mayıs Stadyumu’nda binlerce taraftarı ile buluşan Yılport Samsunspor, ligin bitimine 6 hafta kala ilan ettiği şampiyonluğun kupasına nihayet kavuştu. Çeşitli ekinliklerin gerçekleştiği ve katılımcıların büyük bir coşku yaşadığı kutlamalarda önemli sanatçılar sahne aldı. 

ÜNLÜ SANATÇILAR COŞTURDU

İlk olarak İrem Derici taraftarların huzuruna çıktı. Kırmızı-Beyazlılar Derici’nin şarkıları ile coşarken, daha sonra Sefo ve Özcan Deniz taraftarlarla bir araya geldi. 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleşen kutlamalarda lazer gösterileri ve çeşitli etkinlikler vardı. Özellikle teknik heyet ve futbolcuların kupayı kaldırma anı ise görülmeye değerdi. 

DANS EDEREK GELDİLER

Yılport Samsunspor’un önceki akyam gerçekleşen şampiyonluk kutlamalarında renkli görüntüler yaşandı. Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım ve teknik direktör Hüseyin Eroğlu, isimleri anons edildikten sonra sahneye dans ederek çıktı.

ERKANAT AĞLATTI

Şampiyonluk kutlamalarında coşku zirve yaparken, zaman zaman da duygusal anlarda yaşandı. Özellikle pandemi sürecinde hayatını kaybeden Mustafa Kemal Erkanat ile alakalı yayınlanan video sırasında gözyaşlarını tutamayanlar oldu. Başkan Yüksel Yıldırım’ın kızı Zeycan Yıldırım ve bazı kulüp personeli de, Erkanat’ın fotoğrafı ekranlarda gösterildiğinde gözyaşlarına hakim olamadı.

TRİBÜNLERİ COŞTURDULAR

Kırmızı-Beyazlıların şampiyonluk kutlamalarında İrem Derici, Sefo ve Özcan Deniz sahne aldı. Üç sanatçı, performansları ile tribünlere gelen taraftarlara unutamayacakları bir akşam yaşattı. Özellikle İrem Derici’nin Samsunspor forması giymesi, tribünlerden büyük alkış aldı.

BU MUTLULUĞU HAK ETTİLER

Yılport Samsunspor İcra Kurulu Üyeleri Suat Çakır ile Soner Soykan ve teknik direktör Hüseyin Eroğlu, sezon boyunca olduğu gibi kutlamalarda da birbirlerinden hiç ayrılmadı. Birbirlerine sarılan Çakır, Soykan ve Eroğlu’nun mutlulukları ise görülmeye değerdi.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Şampiyonluk kutlamalarını izlemek için 19 Mayıs Stadyumu’na gelen Yılport Samsunsporlu taraftarlar, keyifli anlar yaşadı. Doyasıya eğlenen taraftarlar, kupanın mutluluğunu gönüllerince yaşadı. 

SAHNEYE PURO İLE GELDİLER

Kırmızı-Beyazlıların başarılı futbolcuları Gaetan Laura ve Moryke Fofana, renkli görüntüleri ile kutlamalara damga vurdu. İki futbolcu isimleri anons edildikten sonra sahneye ağızlarında puro ile geldi.

TÜM BİLETLERİ ALDILAR

Yılport Samsunspor’un önceki akşam gerçekleşen şampiyonluk kutlamalarında satılmayan biletlerin tamamı Garip Zeycan Yıldırım Vakfı tarafından alındı

Kulüpten saat 18.49’da yapılan duyuruda, “Bugün 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleştirilen şampiyonluk şöleninin tüm biletleri Garip Zeycan Yıldırım Vakfı tarafından satın alındı. Şölenimize tüm taraftarlarımız ücretsiz olarak davetlidir. Büyük Samsunspor taraftarına duyurulur” ifadeleri yer aldı. Duyurunun geç yapılması, tribünlerin de boş kalmasına neden oldu. Davut AKTAŞ