Samsunspor'un 8 kader haftası

TAKİP ET

Ligde 36 puanla 12. sırada yer alan Yılport Samsunspor, sezonun kalan 8 haftasında adeta kader maçlarına çıkacak. Kırmızı-Beyazlılar, bu süreçte kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren bir çok takımla karşı karşıya gelecek. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig’de 30 hafta sonrasında topladığı 36 puanla 12. sırada yer alan Yılport Samsunspor’u, sezonun geri kalan bölümünde 8 kritik karşılaşma bekliyor.

SÜREÇ MİLLİ ARA SONRASINDA BAŞLIYOR

Bu önemli süreç, milli ara sonrasında 19 Mayıs Stadyumu’ndaki Pendikspor mücadelesi ile başlayacak. İstanbul temsilcisinin küme düşme hattının içinde bulunması, karşılaşmanın önemini çok daha fazla arttırıyor.

35. HAFTA KARADENİZ DERBİSİ VAR

Kırmızı-Beyazlılar bu maçın ardından deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak. Sonrasında evinde Adana Demirspor ile karşılaşacak Yılport Samsunspor, ligin 34. haftasında bir başka İstanbul temsilcisi Kasımpaşa ile deplasmanda 3 puan mücadelesi verecek. Ligin 35. haftası Karadeniz derbisine sahne olacak. Kırmızı-Beyazlılar, o hafta 19 Mayıs Stadyumu’nda Trabzonspor’u konuk edecek.   

KAPANIŞ KARAGÜMRÜKSPOR’LA

Yılport Samsunspor, sezonun son 3 haftasında direk küme düşme hattındaki rakipleri ile karşılaşacak. Ligin 36. haftasında Konyaspor’a konuk olacak Kırmızı-Beyazlılar, 37. haftada Alanyaspor’u evinde ağırlayacak. Yılport Samsunspor’un sezonun son haftasındaki rakibi ise deplasmanda Karagümrükspor olacak. Samsunspor’un bu maçlardan alacağı sonuçlar, bir anlamda ligdeki kaderini de belirleyecek.

İŞTE SAMSUNSPOR'UN SON 8 MAÇI

samsunspor süper lig futbol samsun haber