Samsunspor'un Ankaragücü maçı 3 puandan öte bir maç

TAKİP ET

Kümede kalma yolunda büyük önem taşıyan maçta yarın sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak olan Samsunspor, galibiyete kenetlendi. Ligin yarısını ilgilendiren zorlu mücadele saat 16.00'da başlayacak.

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında yarın evinde Ankaragücü’nü ağırlayacak.

LİGİN YARISINI İLGİLENDİRİYOR

Ligde kümede kalkma mücadelesi veren tüm takımları yakından ilgilendiren karşılaşmada Kırmızı-Beyazlıların tek hedefi galibiyet olacak. Bu önemli maçta takımın en büyük kozu muhteşem taraftarı. 

ÜMİT ÖZTÜRK YÖNETECEK

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda tamamen dolu tribünler önünde oynanması beklenen kritik mücadele saat 16.00 başlayacak. Ümit Öztürk’ün düdük çalacağı maçta Mehmet Akıncık ve Suat Güz yardımcı hakem olarak görev yaparken, karşılaşma Bein Sports 1’den naklen yayınlanacak. 

TARAFTAR ŞOV YAPACAK

Bu sezon ligin geri kalan bölümünde adeta Türkiye’ye tribün dersi veren Yılport Samsunsporlu taraftarlar, Ankaragücü maçına da büyük ilgi gösteriyor. Şu anada kadar kombinelerle birlikte yaklaşık 23 bin bilet satılırken, yarın maç saatine kadar bu rakamın 25 binin üzerine çıkması bekleniyor.

Samsunspor samsun samsun haber