Samsunspor'un Efsane Başkanı İsmail Uyanık 140 İmza Toplayacak!

TAKİP ET

Türk futbolunda son dönemde yaşanan olayların ardından TFF'de değişim sürecinin startı verildi. Samsunsporlu taraftarlar, efsane Başkan İsmail Uyanık'ı etiketledi, "Adayımız Uyanık'tır" paylaşımı yaptı. Başkan Uyanık ise çağrılara sessiz kalmadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), EURO 2024'den hemen sonra 18 Temmuz'da seçimli olağan genel kurula gidiyor. Gündemde çok sayıda 'başkan adayları' isimleri konuşuluyor. Samsunsporlu taraftarlar da; Kırmızı-Beyazlı kulübün efsane Başkan İsmail Uyanık'ı sosyal medya X'de etiketleyerek, "TFF Başkan Adayımız İsmail Uyanık'tır" paylaşımlarında bulundu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Sosyal medyada kenetlenen Samsunsporlular, binlerce mesaj ve yorumlarla İsmail Uyanık'ın düşüncesini merak ediyordu. İsmail Uyanık da gece saatlerinde çağrılara sessiz kalmadı ve sosyal medya hesabından, "Armadaşlarım, dostlarım. Hepimiz adına konuya eğilip çalışacağım. Kazanırız kazanmayız onu bilemem ama ses getirebiliriz imza toplayabilirsek. Beni çok onurlandırdınız tek tek teşekkür ederim. Şimdi biraz çalışayım yoklayayım. Birazcık zaman verin. Baki sevgi ve saygılarımla" paylaşımı yaptı.

UYANIK 140 İMZA TOPLAYACAK

Hedef Halk Gazetesi Haber Editörü Noyan Alper Cabbar ise, Samsunspor'un efsane Başkanı İsmail Uyanık'la telefonda görüşerek, 'TFF Başkanlığı' konusundaki fikirlerini aldı. İsmail Uyanık, sohbette bugün Türk futbolunun içinde bulunduğu atıl ve savrulmuş, prangalarla bağlanmış yapının günü kurtarmak için değil, kökten değişimine dikkat çekti. Uyanık, 140 imzayı toplamak için girişimde bulunacağını belirterek, "Nasıl sonuçlandırabiliriz üzerinde çalışacağız.

Elbette geçmişten gelen tecrübelerimizle, daha öncede birlikte futbolu yönettiğimiz değerli isimlerle görüştükten sonra adımı atabiliriz. İnanıyorum ki; bizim söyleyeceklerimiz, Türk futbolunun geleceğine yönelik ışık olacaktır" dedi.

samsun samsun haber samsunspor ismail uyanık