Samsunspor'un futbol direktörü Fuat Çapa: Lig'de kalmayı garantilemek istiyoruz

TAKİP ET

Samsunspor'un futbol direktörü Fuat Çapa, matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemek istediklerini söyledi. Çapa, "Bundan sonra her maçtan alacağımız puan veya puanlar, kalan haftaları rahat geçirmek için bizim adımıza çok önemli" dedi.

HAKEM KARARLARI CAN YAKIYOR

Bir an önce ligde matematiksel olarak kalmayı garantilemek istiyoruz. Çünkü gelecek sezonun kağıt üzerinde yapmış olduğumuz planlamasını yürürlüğe geçirmek istiyoruz ama matematiksel olarak rahatlayamadığımız için bu uygulamayı gerçekleştiremiyoruz" dedi. Çapa, Beşiktaş, Siltaş Yapı Pendikspor ve Yukatel Adana Demirspor maçlarında hakemlerin bazı kararlarının puan kayıplarına neden olduğunu anlattı. 

'VAR'A DAHİ ÇAĞIRMADILAR'

Hakemlerin, verdiği veya vermediği kararlarla can yaktığını dile getiren Çapa, "Üç maçta net üç penaltı pozisyonumuz var. Bu penaltı kararlarının verilmemesi, hatta hakemlerin VAR'a dahi çağrılmaması bizi üzdü. Çünkü diğer maçlardaki VAR kararlarına ve pozisyonlarına baktığınız zaman VAR'ın ne kadar hassas olduğunu görüyoruz. Kasımpaşa maçında ve diğer karşılaşmalarda bu tür talihsizlikler yaşamayız" dedi.
 

samsun samsun haber fuat çapa samsunspor süperlig