Samsunspor'un genç yıldızı Polat Yaldır'a nazar değdi

TAKİP ET

Samsunspor'un genç yıldızı Polat Yaldır, İslami Dayanışma Oyunları'nda mücadele eden U23 Milli Takımımızın Suudi Arabistan ile oynadığı final maçında ayağına darbe aldı ve sahayı sedye ile terk etti

SERT DARBE HASTANELİK ETTİ

Konya’da gerçekleşen İslami Dayanışma Oyunları’nın finalinde Suudi Arabistan’ı Metehan Altuntaş’ın golüyle 1-0 mağlup eden Türkiye U23 Milli Takımımız, 90 dakika sonunda altın madalyanın sahibi oldu. Mücadeleye ilk 11'de başlayan Yılport Samsunsporlu futbolcu Polat Yaldır, 40. dakikada rakibiyle girdiği pozisyonda ayağına sert bir darbe aldı. Hemen sedye ile saha dışına alınan genç futbolcu, tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı. 

TEDAVİDEN SONRA TEKRAR STADA DÖNDÜ

Hastanede ilk müdahalesi yapılan ve ayağına film çekilen Kırmızı-Beyazlıların genç yeteneği Polat Yaldır, daha sonra tekrar maçın oynandığı stada geldi. Ayağı atel alçıya alınan genç yıldız Polat Yaldır, bu şekilde maçın geri kalan bölümünü takip etti. Polat, maçın ardından gerçekleşen kupa töreninde de podyuma çıkıp altın madalyasını aldı. Ayağının alçılı görüntüsünü instagram hesabında paylaşan Polat, fotoğrafın üzerine, “Buna değerdi” yazdı. 

2-3 HAFTA TAKIMDAN AYRI KALACAK

Maçtan hemen sonra Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve U23 Milli Takım Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım’ı aradığını söyleyen Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, “Hastanede MR’ı ve filmleri çekilmiş. Çok şükür ki kırık yok. Ayağı atel alçıya alınmış. Ayak bileği ve üst kısmında darbeye dayalı deformasyon var. 2-3 hafta takımdan ayrı kalacak. Burada da kendi sağlık ekibimizin kontrolünde olacak” dedi. 

Davut AKTAŞ