Samsunspor'un Günlüğü

TAKİP ET

FOFANA’NIN KEYFİ YERİNDE

Kırmızı-Beyazlıların tecrübeli futbolcusu Moryke Fofana’nın keyfi yerinde. Bandırmaspor maçında attığı iki golle kalitesini bir kez daha gösteren ve muhteşem bir geri dönüş yapan yıldız futbolcu, antrenmanlardaki performansı ile de teknik heyetin beğenisini kazanıyor.

HAKEM MERT GÜZENGE

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), liglerde bu hafta maç yönetecek hakemleri açıkladı. TFF Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre Yılport Samsunspor’un deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçını İstanbul bölgesi üst klasman hakemi Mert Güzenge yönetecek. Güzenge’nin yardımcılıklarını ise Deniz Caner Özaral ve Şenol Bektaş yapacak.

GENÇLERBİRLİĞİ’NE BİLENİYORLAR

Yılport Samsunspor, yarın deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını dün yaptığı taktik idmanıyla sürdürdü

Kırmızı-Beyazlılar, yarın deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yaptığı tek idmanla sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu nezaretinde gerçekleşen antrenmanda ağırlıklı olarak taktiksel çalışmalar yapan futbolcuların son derece moralli oldukları gözlendi. Yılport Samsunspor, bu sabah saat 11.00’de kritik maç için Ankara’ya hareket edecek.

ALTINORDU VE BOLU’DA YOKLAR

Yılport Samsunspor’un iki futbolcusu Gaetan Laura ve Emre Demir’e milli davet geldi. Attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken Laura Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı’na, Emre Demir de Ay-Yıldızlıların U19 Milli Takımı’na çağırıldı. İki futbolcu, Altınordu ve Boluspor maçlarının kadrosunda yer alamayacak.

Gaetan Laura ve Emre Demir Milli Takım Çağrıldı

Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin 20-28 Mart tarihleri arasında yapacağı resmi müsabakalar nedeniyle Gaetan Laura, aday kadrosuna çağırıldı.

Türkiye U19 Milli Takımı'nın 22-28 Mart tarihleri arasında İngiltere’de katılacağı UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elit Tur maçları aday kadrosuna Emre Demir çağrıldı.

Samsunspor, her iki oyuncuya da başarılar diledi.

Davut AKTAŞ