Samsunspor'un Hocası Thomas Reis'ten Arda Turan'a 3-0'lık Rövanş

Samsunspor'un Hocası Thomas Reis'ten Arda Turan'a 3-0'lık Rövanş

TAKİP ET

Samsunspor'da Alman teknik adam Thomas Reis, Arda Turan'dan rövanşı alırken, "Ligdeki konumumuzu perçinledik. Ligin geri kalan kısmında da aynı performansı sürdürürsek kutlamayı yapabiliriz" dedi

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Samsunspor’un Eyüpspor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Teknik Direktör Thomas Reis açıklamalarda bulundu. İlk maçta rakibine 3-0 mağlup olan Kırmızı-Beyazlılar, aynı skorla sahadan galip ayrılarak rövanşı almış oldu.

Samsunspor, Eyüpspor Engelini 3-0'la Aştı (Maç Özeti)

Samsunspor, Eyüpspor Engelini 3-0'la Aştı (Maç Özeti)

“OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM”

Karşılaşma sonrası konuşan Reis, alınan galibiyetten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti: “Oyuncularımla gurur duyuyorum. Çok fazla savaştık. Bu maçı kazanmak istediğimizi net bir şekilde ortaya koyduğumuzu söyleyebilirim. Duran toplarda çok etkili olduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum.”

“LİGDEKİ KONUMUMUZU PEKİŞTİRDİK”

Galibiyetin takım üzerindeki etkisini değerlendiren Alman çalıştırıcı şunları söyledi:
“Aldığımız bu galibiyetle ligdeki konumumuzu perçinledik. Bodrum maçından önce üst üste 4 maç kaybettik. Bu durumu düzelttik. Artık özgüvenimiz de yerine geldi.”

“TARAFTARIN DESTEĞİ BİZİ MOTİVE ETTİ”

Thomas Reis, taraftar desteğine de ayrı bir parantez açtı: “Taraftarımız da bizleri destekledi. Onların desteği bizi çok motive etti. Ligin geri kalan kısmında da aynı performansı sürdürürsek kutlamayı yapabiliriz.”