Samsunspor'un kalecisi Jakub Szumski: 1 puan kazanamadık 2 puan kaybettik

TAKİP ET

Samsunspor'un başarılı kalecisi Jakub Szumski, 'Keçiörengücü maçından 1 puan aldık ama diğer taraftan da 2 puan kaybettik. Bu tür maçlar olacak. Daha iyi sonuçlar almamız gerekecek' dedi

POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK
Yılport Samsunspor’un tecrübeli file bekçisi Jakub Szumski, dün yapılan idman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Keçiörengücü karşısında ligdeki en zor deplasmanlardan birine çıktıklarını söyleyen Szumski, “Öncelikle şunu söyleyebilirim takım olarak çok iyi bir performans sergiledik. Aslında ilk yarıda bulmuş olduğumuz pozisyonları değerlendirmiş olsaydık güzel de bir galibiyet alacaktık. Özellikle biz golü attıktan sonra baya bir boşluk bulmuştuk. Belki bu tecrübe ile alakalı olabilir ama bu tür şansları yakaladığımızda daha iyi değerlendirmemiz gerekiyor" dedi.  

BU TÜR MAÇLAR ELBETTE OLACAK
Futbolda galibiyet ve mağlubiyet gibi beraberliğin de bir olasılık olduğunu ifade eden Jakub Szumski, “Önemli olan bir sonraki maça daha iyi hazırlanmak. Bu maçtan 1 puan aldık ama diğer taraftan da 2 puan kaybettik. Ama puan puandır. Bu tür maçlar olacak. Daha iyi sonuçlar almamız gerekecek. Bu sebeple bir sonraki maçlara daha iyi hazırlanıp, daha iyi sonuçlar almamız gerekiyor" diye konuştu. Sezon başında ciddi puan kayıpları yaşadıklarını hatırlatan tecrübeli eldiven, sözlerini şöyle sürdürdü:

HİÇ BİR RAKİBİ KÜÇÜK GÖRMÜYORUZ
“Hafta sonu sahamızda Denizlispor’u konuk edeceğiz. Bu maç için hazırız. Sadece ben değil, tüm takım hazır. Sadece yapmamız gereken özellikle 3 maçtan 6 puanı hanemize yazdırmak. Hiç kimseyi tabi ki küçük görmeyeceğiz. Daha öncede söylemiştim. Sezon başında çok ciddi puan kayıplarımız oldu. Bu son oynamış olduğumuz karşılaşmada galibiyeti hak eden taraf bizdik. Ama 2 puan kaybettik. İnşallah bundan sonra böyle kayıplar olmayacak."


 
BİZİM YANIMIZDA OLSUNLAR
“Denizlispor maçında sadece biz futbolculara değil, taraftarlarımıza da çok iş düşecek. Maça gelsinler, bizi desteklesinler. Çünkü onlara çok ihtiyacımız var. Sadece evde oynadığımız maçlarda değil, deplasmanda oynadığımız maçlarda da kalabalık bir şekilde gelip bizi destekliyorlar. Bu nedenle öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Belki bu hafta biraz soğuk olacak ama onlara çok ihtiyacımız var. Tribünleri doldurup bizim yanımızda olsunlar."

Davut AKTAŞ