Samsunspor'un kalecisi Okan Kocuk: 'Her maç final gibi'

TAKİP ET

Samsunspor'un kalecisi Okan Kocuk, ligde son haftalara girdiklerini vurgulayarak Ankaragücü maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Kocuk, "Her maç final gibi. Taraftarımızın desteğini arkamıza aldığımızda kazanamayacağımız maç yok" dedi.

Son dönemde gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Samsunspor'un file bekçisi Okan Kocuk, takımın yükselen performansına dair açıklamalarda bulundu.

'TAKIM OLARAK İYİ İŞLER YAPIYORUZ'

Kocuk, "Futbol tek kişilik bir oyun değil, takım oyunu. Takım olarak iyi işler yapıyoruz. Arkadaşlarıma ayak uydurmaya çalışıyorum, onlar da bana çok yardımcı oluyorlar. Takıma ne kadar katkı yapabilirsem benim için çok değerli. İnşallah daha fazla katkı sağlarım, takıma daha çok yardımcı olabilirim. Aldığımız her puan, yerimizi daha da sağlamlaştırıyor. Puanlar topladıkça yukarıda yerimizi garanti altına alırız. Alacağımız her puan çok önemli" şeklinde konuştu.

'TARAFTARIMIZIN DESTEĞİYLE 3 PUANI ALACAĞIZ'

Ankaragücü ile oynayacakları maça da değinen başarılı kaleci, "Ligin son haftalarına girdik ve bu maçlar bizim için gerçekten önemli. İçeride oynayacağımız Ankaragücü maçı diğerlerinden farksız. Her maç final gibi. Taraftarımızın desteğini arkamıza aldığımızda kazanamayacağımız maç yok. İçeride taraftarımızın desteğiyle 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

'HOCAMIZ TAKIMDA AİLE ORTAMI OLUŞTURDU'

Takım içindeki birlik ve beraberlik atmosferine de değinen Okan Kocuk, "Samsunspor, lige yeni çıkan bir takım. Yeni oluşturulan bir takıma zorluklar yaşanabilir. Gisdol hocamız geldi ve takımda bir aile ortamı oluşturdu. Bir disiplin getirdi. Oyuncular, hocayı seviyor ve ona güveniyor. Hocanın taktiklerini uygulayarak sahada puanlar almaya başladığımızda oyuncuların güveni arttı. Takımda bir aile ortamı var ve bu çok önemli. Hoca oyuncularını seviyor. Herkes birbirini sevdiği, birbirine inandığı zaman başarı geliyor. Şu anda takımda bu aile ortamı var" dedi.

samsunspor okan kocuk markus gisdol süper lig futbol samsun haber