Samsunspor'un şampiyonluğu büyük ses getirdi! Yer gök kırmızı-beyaz

TAKİP ET

Yılport Samsunspor'un şampiyonluğu tüm Türkiye'de büyük ses getirdi. Her yere Samsunspor bayrağı asan taraftarlar, adeta yeri göğü Kırmızı-Beyaza boyadı.

ŞAMPİYONLUK COŞKUSU HER YERDE

Spor Toto 1. Lig’de muhteşem bir performans ortaya koyan ve 11 yıllık hasreti sonlandırarak Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Yılport Samsunspor’un taraftarları, şampiyonluk coşkusunu ülkenin her yerinde yaşamaya devam ediyor. İstanbul Boğaz Köprüsü’nde dalgalanan Atatürklü armadan, arabaları süsleyen Samsunspor bayraklarına kadar her yer Kırmızı-Beyaz olmuş durumda.

KAPADOKYA’DA BALONLU BAYRAK ŞOV

Son olarak Flower Baloon firması sahibi fanatik Samsunsporlu Ferhat Çiçek, Kırmızı-Beyazlı bayraklar ile Kapadokya'da şampiyonluğun coşkusunu adeta göklere taşıdı. Dev balonlara bağladığı Samsunspor bayrakları ile Kapadokya’da tur atan ve şampiyonluğu kutlayan Ferhat Çiçek’in ortaya çıkardığı görüntü, Kırmızı-Beyazlı taraftarların da büyük beğenisini topladı.

YILDIRIM’DAN TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI

Yapılan organizasyonun videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Flower Baloon firması sahibi ve koyu bir Samsunspor taraftarı olan Ferhat Çiçek kardeşimize Kapadokya'da yapmış olduğu bu inanılmaz şov için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi ki varsınız Ferhat kardeşim, büyüksün Samsunspor” mesajı ile emeği geçenlere teşekkür etti.