Samsunspor'un tecrübeli stoperi Yusuf Abdioğlu'ndan taraftara: "Biz sizsiz bir hiçiz"

TAKİP ET

Samsunspor'un tecrübeli stoperi Yusuf Abdioğlu, 'Bu yolda taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onlarsız biz bir hiçiz. Bu şehrin gerçek sahibi onlar' dedi

ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ
Yılport Samsunspor ikinci kaptanı Yusuf Abdioğlu, dün idman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kırmızı-Beyazlılara geldiği günden bu yana şampiyon olacaklarını hep söylediğini ifade eden tecrübeli futbolcu, “Biz şu an ki durumumuza değil de, sezon sonunu görmeye çalışıyoruz. Sezon sonu da hep şampiyon olarak görüyoruz. Takım kaptanları olarak bunun için mücadele veriyoruz. Buna inanıyoruz. Arkadaşlarımızda sağ olsunlar hocalarımızın bütün isteklerini olumlu yanıt veriyor” dedi.

FARK 7 PUAN DİYEBİLİRİZ
Başarılarının asla tesadüf olmadığını vurgulayan Yusuf Abdioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hep birlikte çalışıyoruz. Maçlara yüzde yüz hazırlanıyoruz. Bu bizi mutlu ediyor. Takım kaptanları olarak bizimde işimizi kolaylaştırıyor. O yüzden tekrardan takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Samsunspor olarak bu ligi lider bitirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. 10 puanlık fark, bir maç eksiğimiz var Eyüpspor'dan. Kazandığımız taktirde 7 puan diyebiliriz.”

MAĞLUBİYETLER ART ARDA GELİR
“7 puan da bu ligde biliyorsunuz, bazen mağlubiyetler gelmeye başladı mı art arda geliyor. Mücadelenin daha üste olduğu bir lig burası. Süper Lig'den farkı bence burada. Süper Lig'de biraz daha beklenerek oynanan bir oyun var. Burada mücadele daha ön plana çıkıyor. Bizim Samsunspor olarak hedefimiz şampiyonluk. Eyüpspor'un üstünde bitirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

YÜZDE YÜZE YAKIN HAZIRIM
“Benim için 2 ay sahalardan uzak kalmak çok zordu. Ama bu 2 ay boyunca takımdan uzak kalmadım. Çünkü hayatımda ilk defa bu kadar uzun süreli bir sakatlık yaşadım. Ama çok şükür yüzde yüz olmasa da yüzde yüze yakın bir seviyeye geldim. İnşallah hiçbir arkadaşımız bir daha sakatlık yaşamaz. Bu sene çünkü sakatlıklardan dolayı da çok çektik.” 

HÜSEYİN HOCA BU LİGE FAZLA
“Hüseyin hoca iş ahlakı olan birisi. Disiplinli bir insan. Onun için burada sahaya çıkan en ufak gencin bile diğerlerinden farkı yoktur. Ben bunu çok iyi biliyorum. Hüseyin hoca ile Altınordu'da çalıştım. Ben kendisinin de bu lige fazla olduğunu düşünüyorum. İnşallah sene sonu beraber şampiyon olduğumuzda o da hedefleri doğrultusunda hak ettiği Süper Lig'e ulaşacaktır. Samsunspor hocamız için de, bizler için de büyük bir avantaj bu ligde. Ben buna inanıyorum. İnşallah hocamızla beraber Süper Lig'e çıkacağız.” 

GELSİNLEK BİZİ DESTEKLESİNLER
“Taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Bazı maçların saatleri iş çıkış saatlerine denk geliyor. İnsanlar eski stat olsaydı yürüyerek geliyordu. Ama yeni stat Tekkeköy'de olunca zorlanabiliyorlar. Anlıyorum onları. Ama seven sevdiğini yalnız bırakmaz. Gelsinler, bizi desteklesinler. Çünkü bu iş sadece bizle ya da onlarla olmaz. Bütün olursak olur. Sağ olsunlar. Göztepe maçında çok güzel bir atmosfer vardı. Taraftarların birlikteliği tek ses olmaları çok güzeldi. 

TEK AMACIMIZ 3 PUAN ALMAK
“İnşallah tekrardan böyle birlikte olmalarını arzu ederim. Çünkü birlikte daha güçlüler. Malatya maçı deyip geçmesinler. Çünkü Malatya son zamanlarda puan alan, rakiplere sıkıntı yaratan, boş alanları değerlendiren, iyi bir takım olma hüviyetinde. Tabi ki bizim amacımız burada 3 puan almak. Bu yolda taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Onlarsız biz bir hiçiz. Bu şehrin gerçek sahibi onlar. Onlarda gelsinler biz bu arma için mücadele ederken onlarda yanımıza olsunlar.”

Davut AKTAŞ