Samsunspor'un Teknik Direktörü Markus Gisdol, bir hocadan çok fazlası

TAKİP ET

Yılport Samsunspor'un başarılı hocası Markus Gisdol, performansı ile Kırmızı-Beyazlıları uçuşa geçirdi. Takımının alt sıralardan kurtulmasını sağlayan Gisdol, kalitesiyle 'Bir hocadan daha fazlası' dedirtti. İşte detaylar...

Kırmızı-Beyazlıların Alman çalıştırıcısı Markus Gisdol, hem saha içi, hem de saha dışı performansı ile herkesi kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

TAKIMI 9 BASAMAK YUKARI TAŞIDI

Yılport Samsunspor’da göreve başladıktan sonra adeta elindeki sihirli değnek ile takımın çehresini değiştiren deneyimli hoca, son sırada aldığı Kırmızı-Beyazlıları 9 basamak yukarı taşıyarak 36 puanla 11. Sıraya yerleştirdi.

İÇ SAHADA 29 PUAN TOPLADI

Gisdol’un bu başarısında özellikle iç sahadaki muhteşem grafiğin büyük payı var. 19 Mayıs Stadyumu’nda bambaşka bir kimliğe bürünen Kırmızı-Beyazlılar, Markus Gisdol idaresinde evinde oynadığı 13 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Toplanan 36 puanın 29’unu evinde alan Yılport Samsunspor, Markus Gisdol ile büyük bir çıkışa geçti.

HEMEN GÖNLÜNÜ ALDI

Tecrübeli hoca, insan olarak da farkını gösterdi. Son oynanan Ankaragücü maçında Zeki Yavru’nun mücadele 1-1 berabere devam ederken topu sahaya geç atan top toplayıcıya kızdığını gören Gisdol, olaya müdahale etti. Top toplayıcıyı yanına çağıran ve ona sarılan deneyimli çalıştırıcı, top toplayıcının gönlünü aldı. Gisdol’un bu hareketi, görenlerin beğenisini topladı.  

samsunspor markus gisdol süper lig futbol samsun samsun haber