Samsunspor'un Transferleri Sosyal Medyada Var, Resmiyette Yok!

TAKİP ET

Sosyal medyada çok sayıda futbolcu ismi Samsunspor ile anılırken, şuana kadar hiçbir resmi adımın atılmaması taraftarların moralini bozuyor

SES VAR GÖRÜNTÜ YOK
Samsunspor yönetimi yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor ancak sosyal medyadaki hareketlilik resmiyette yaşanmıyor. Başkan Yüksel Yıldırım önderliğindeki transfer komitesi, Başkan Danışmanı ve Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan ile scout ekibi yeni sezonda takımı hedefe taşıyacak kadroyu kurabilmek için dört koldan mücadele etse de, şu ana kadar hiçbir ismin açıklanmaması taraftarları olumsuz etkiliyor. 

İSİMLER HEYECAN YARATIYOR
Şu ana kadar sosyal medyada anlaşıldığı ve görüşüldüğü öne sürülen isimler herkesi heyecanlandırıyor. Fenerbahçe’den Burak Kapacak, Kayserispor’dan Mustafa Pekdemek ile Uğur Demirok, Altay ile sözleşmesini fesheden Daouda Bamba, Yeni Malatyaspor’dan Nouha Dicko,  Göztepe’den Adis Jahovic ile Murat Paluli ve İstanbulspor’dan kaleci Alperen Uysal, Kırmızı-Beyazlıların transfer etmek istediği isimler olarak lanse ediliyor. 

TARAFTARLAR SABIRSIZLANIYOR
Samsunspor yönetimi, transfer edilecek isimlerin fiyatlarının artmaması ve başka takımların devreye girmemesi için oyuncu adı vermekten kaçınıyor. Çünkü bunun sıkıntısının daha önce birçok kez yaşandığı biliniyor. Yönetim, transferde gaza basmak için ise özellikle sezonun sona ermesini ve takımın emanet edileceği yeni hocayla anlaşılmasını bekliyor. Samsunsporlu taraftarlar ise bir an önce somut adımların atılmasını ve hedefe oynayacak bir kadro oluşturulmasını için sabırsızlanıyor. 

Adis Jahovic

Burak Kapacak

Daouda Bamba

Kaleci Alperen Uysal

Murat Paluli

Mustafa Pekdemek

Nouha Dicko

Uğur Demirok

Haber: Davut AKTAŞ