Samsunspor'un Yeni Transferi Moussa Guel'in Sağlık Raporunda 'Kalp Ritim Bozukluğu' Çıktı!

TAKİP ET

Samsunspor'un yeni transferi Moussa Guel'in sağlık raporunu sağlık sponsoru olan hastane ve bir başka özel hastane, 'kalp ritim bozukluğu' nedeniyle imzalamadı. Rapor, başka özel bir hastaneden alındı. Kulüp, oyuncunun sözleşmesine 'özel fesih maddesi' koydu.

Samsunspor, 12 Ocak'ta başlayan ikinci transfer döneminde Fransa 3. Lig takımlarından Red Star'da forma giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Moussa Yann Cedric Guel ile 2,5+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kırmızı-Beyazlı yönetim, Moussa Guel'in sağlık raporunu alabilmek için büyük uğraşlar verdi. Kulübün sağlık sponsoru olan hastane ve bir başka özel hastanenin hekimleri, 'kalp ritmi bozukluğu' nedeniyle raporu imzalamadı. Daha sonra bir başka özel hastaneden rapor alınabildi. Kulüp, oyuncudan özel yazı alarak, sözleşmesine 'fesih maddesi' koydu.

MOUSSA GUEL, OYNAMAK İSTİYOR
HHALK Gazetesi'nden Haber Editörü Noyan Alper Cabbar'a konu hakkında bilgi veren Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, şöyle dedi; "Fransa'daki oynadığı kulüp Red Star'dan sağlık raporlarını istedik. 2 senedir oynuyor. Oyuncudan yazı aldık. Kendisi; 'Eğer benim sağlıkla ilgili kalbime bir şey olduğunda kulüp tek taraflı benim kontratımı iptal edebilir.' diye. Moussa Guel, oynamak istiyor, 'hiçbir şeyim yok' diyor. Biz de bunu biliyoruz. Sağlık sponsorumuz olan hastane, 'Biz bunu gördük yazamayız.' dediler. Biz de dedik ki, 'Siz ne yapıyorsunuz? Açık ve net biz bu oyuncuyu istiyoruz. Moussa Guel, 'Ben bu yaşta futbolu mu bırakacağım? Şimdi oynamayacağım da ne zaman oynayacağım.' dedi. Menajeri de orada. Biz de oynadığı kulüpten raporlarını aldık. Her şeyi biliyoruz. Zorla imza attırmadık. Hiç problem görmedik. Oyuncular her sene devamlı kontrolden geçiyor."

Samsunspor, Fransa 3. Lig takımlarından Red Star'da forma giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Moussa Guel ile 2,5+1 yıllık sözleşme imzaladı.