Samsunspor Yeni Malatyaspor Maçına Rekor Taraftar Bekleniyor 

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlıların üst üste aldığı başarılı sonuçlar, şehri de heyecanlandırdı. Cuma günü oynanacak olan Yeni Malatyaspor maçında bu sezonun en yüksek taraftar sayısına ulaşılması bekleniyor

6 HAFTADIR YENİLGİ YÜZÜ GÖRMEDİ
Yılport Samsunspor’un Denizlispor karşısında aldığı 5-0’lık farklı galibiyet camiada keyifleri zirveye çıkardı. Ligde oynadığı son 6 maçtan 4 galibiyet, 2 de beraberlik alan Kırmızı-Beyazlılarda şampiyonluk şarkıları yüksek sesle söylenmeye baladı. Hedefe giden yolda emin adımlarla ilerleyen Yılport Samsunspor, oynadığı futbolla gelecek adına da umut veriyor.

MAÇ CUMA GÜNÜ SAAT 20.00’DE
Ligin 17. haftasının açılış maçında sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk edecek olan Kırmızı-Beyazlılarda bu önemli karşılaşmaya taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Denizlispor ile geçtiğimiz cumartesi günü 16.00’da oynanan maçın mesai saatleri içerisinde olması, tribünlerdeki taraftar sayısını da olumsuz yönde etkilemişti.

SOSYAL MEDYADA HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Takımlarının gidişatından son derece memnun olan Yılport Samsunsporlu taraftarlar, özellikle Cuma günü saat 20.00’de oynanacak Yeni Malatyaspor maçında ciddi bir sayıya ulaşmayı hedefliyor. Daha şimdiden sosyal medyadan bu maçla alakalı olarak hazırlıklara başlayan Kırmızı-Beyazlı taraftarların, Cuma günü yeni bir rekor kırması bekleniyor. 

Davut AKTAŞ