Samsunspor yönetiminden taraftara: "Bu arma hepimizin"

TAKİP ET

Kombine bilet fiyatlarını açıklayan Yılport Samsunspor'da yönetim taraftarlara çağrıda bulunarak, 'Güzel anılar biriktireceğimiz yeni sezonda tribünde yerini al. Bu arma hepimizin' dedi.

ÇOK DİYENDE VAR NORMAL DİYEN DE

Kırmızı-Beyazlılarda merakla beklenen yeni sezon kombine bilet fiyatları önceki gün açıklandı. ‘VIP, 12 bin 500 lira, A Kategori Batı Alt 7 bin lira, B Kategori Batı Alt ve Üst 5 bin 500 lira, Doğu Alt - Üst 3 bin 750 lira, Kale arkası 2 bin 250 lira’ olarak açıklanan kombine bilet fiyatlarına bazı taraftar tepki gösterirken, bazıları ise bir Süper Lig takımına göre fiyatların gayet normal olduğu yorumlarını yaptı. Kırmızı-Beyazlı yönetim, resmi sosyal medya hesabında taraftarlara çağrıda bulundu. Yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı:

TÜM MAÇLARA BEKLİYORUZ

"Samsunspor olarak birleştiriciliğin ve kapsayıcılığın gücüne inanıyoruz. 11 yıl sonra yeni değil geri geldiğimiz Süper Lig'de ülkemizin örnek takımı olarak tribünlerimizde her zaman olduğu gibi 7'den 70'e çocuklarımızla, gençlerimizle, kadınlarımızla ve engel tanımayan taraftarlarımızla bir arada olacağız. Kadın, Engelli ve Öğrenci taraftarlarımızı Atatürk'ün izinde geleceğin şampiyonlarını yetiştiren çağdaş ve öncü kulübümüzün sezon boyu tüm maçlarına bekliyoruz. Güzel anılar biriktireceğimiz yeni sezonda tribünde yerini al. Bu arma hepimizin."