Samsunspor'da Melih Okutan Oyuna Girdi Beraberliği Getirdi

TAKİP ET

Oyuna 83. dakikada Fofana’nın yerine giren Melih Okutan, adeta takımına hayat verdi. Yaşanan karamboldu ceza sahasında yönelen topa mükemmel bir vuruş yapan Melih, attığı golle Kırmızı-Beyazlılara 1 puanı getiren isim oldu.

FOFANA KORKUTTU

Kırmızı-Beyazlıların yıldızı Fofana, herkesi korkuttu. Fofana, 17. dakikada bir anda kendisini yere bıraktı. Durumu gören her iki takımın sağlık heyeti hemen tecrübeli futbolcunun yanına gitti. Bir süre kontrol edilen Fildişili futbolcu için önce değişiklik işareti yapıldı. Oyundan çıkmak istemediğini söyleyen Fofana, tekrar sahaya döndü. Fofana’nın yerde kaldığı anda rakip takım taraftarları da alkışlarla tecrübeli futbolcuya moral verdi.


KAPTAN TOMANE

Yasin Öztekin’in yedek kulübesinde başladığı Gençlerbirliği maçına Tomane kaptan olarak çıktı. Fofana’nın attığı golün asistini yapan Portekizli futbolcu, 45+3. dakikada direğe takıldı.

KAYAMBA İLK KEZ

Samsunspor’un devre arasında kadrosuna kattığı Kayamba, Gençlerbirliği karşısında ilk kez sahaya 11’de çıktı. 90 dakika oynayan Demokratik Kongolu futbolcu, etkili bir performans sergileyemedi. Davut AKTAŞ