Samsunspor'da Recep Sermet Boyar'dan sitem Dolu Veda

TAKİP ET

Samsunspor U-19 Takımı'nı Türkiye şampiyonu yapan genç çalıştırıcı Recep Sermet Boyar, dün sosyal medya hesabından yaptığı, 'Allah kimseyi içinde olmadığı başarıları ben yaptım diyecek kadar zavallı yapmasın' açıklaması ile kulüpteki görevini bıraktığı açıkladı

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI
Geçtiğimiz yıl Samsunspor U-19 Takımı ile Türkiye şampiyonu olan ve tam şehrin sevgisini kazanan genç teknik adam Recep Sermet Boyar, dün sürpriz bir şekilde istifa ettiğini açıkladı. İstifasında Başkan Yüksel Yıldırım’ın önceki gün yaptığı basın toplantısında söylediklerinin büyük önemi olduğunu ifade eden Recep Sermet Boyar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

KİMSENİN HAKKINI YEMEDİM, HAKKIMI DA YEDİRMEM
“Bazen başarı insanlara ceza olur. Onurla, gururla çalıştığım Samsunspor’daki görevimden gördüğüm lüzum üzeri bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Sayın başkanın 9 Ocak 2022 tarihli basın toplantısında tüm başarıları başkasına mal etmesi beni ziyadesiyle üzmüş, bu kararı almama sebep olmuştur. Kimsenin hakkını yemedim, kimseye de hakkımı yedirmem. Olası başarısız sonuçlarda adı geçmesin diye eşofman giymeyip sahaya inmeyenler, başarılı sonuçlardan sonra kapalı kapılar ardında her şeyi kendilerine mal etmiş, başkan da belli ki bunlara inanmıştır.”

TRİBÜNDEN GELDİM, TRİBÜNE GİDİYORUM
“Allah kimseyi içinde olmadığı başarıları ben yaptım diyecek kadar zavallı yapmasın. Tribünden inmiştim, tekrar tribüne çıkmak, desteklemek hiç de zor olmayacak. Büyük Samsunspor taraftarına bana gösterdikleri sevgi için sonsuz teşekkür ediyorum. Birlikte başardığımız ekip arkadaşlarıma ve aslan yürekli oyuncularıma da teşekkürü borç bilirim. Süper Lig yolunda Samsunsporumuz’a başarılar dilerim.” 

Geçtiğimiz yıl Samsunspor U19 Takımı’nı Türkiye şampiyonu yapın Recep Sermet Boyar, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa ettiğini açıkladı. Davut AKTAŞ