Samsunsporlu Futbolcular Sahaya Yabancılık Çekmedi

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlı takımın taraftarları, Keçiörengücü maçında kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurarak futbolculara adeta iç sahada oynadıkları hissini verdi

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, takımlarını Keçiörengücü deplasmanında da yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan 450 kişilik bölümü tamamen dolduran Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, takımlarını 90 dakika boyunca büyük bir coşkuyla destekledi. Maç öncesinde tribünlere giden ve taraftarları selamlayan futbolcular, deplasmanda oynadıklarını neredeyse hiç hissetmedi.

HAKEMLERLE BU KADAR OYNAMAYIN
Yılport Samsunspor’da futbolcuların hakemlerle fazla diyaloğa girmesi gelecek adına endişe yatıyor. Özellikle sarı kart sınırındaki oyuncuların bu konuya çok fazla dikkat etmemeleri, önümüzdeki haftalarda başımıza daha büyük sorunlar açacağından, teknik heyetin bu konuda oyuncuları uyarması bekleniyor.

SEVİNCİ YARIM KALDI
Kırmızı-Beyazlıların Fransız futbolcusu Gaetan Laura, Keçiörengücü maçında takımımın tek golünü kaydetti. Bu sezon Kırmızı-Beyazlı forma altında rakip fileleri 7 kez havalandıran Laura’nın golü galibiyet için yeterli olmadı.

BU KEZ SKORU DEĞİŞTİREMEDİLER
Kırmızı-Beyazlıların genç yıldızı Muhammet Ali Özbaskıcı ve İngiliz kanat oyuncusu Kadeem Harris, Keçiörengücü maçında oyuna 61. dakikada dahil oldu. Daha önceki maçlarda sonradan girip skora veren iki futbolcu, bu kez takımlarının gol bulmasında etkili olamadı.

16 DAKİKA DAYANABİLDİ 
Kırmızı-Beyazlıların takım kaptanı Osman Çelik, Keçiörengücü maçında ilk yasının uzatma bölümlerinde sakatlık geçirdi. İkinci devre tekrar sahaya çıkan tecrübeli kaptan, 61. dakikada yerini Muhammet’e bırakmak zorunda kaldı.


Davut AKTAŞ