Samsunsporlu futbolculardan veda mesajları

TAKİP ET

Yılport Samsunsporlu futbolcular, medya birimi tarafından hazırlanan video ile Spor Toto 1. Lig'e veda mesajları yayınladı.

Spor Toto 1. Lig’de 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve 11 yıllık özleme nokta koyan Yılport Samsunspor’da futbolculardan veda mesajları verdi. Kulübün medya birimi tarafından hazırlanan videoda bazı futbolcular Spor Toto 1. Lig’e elveda derken, Süper Lig’e de merhaba dedi. 

 

 

Futbolcuların veda mesajları ise şöyle: 

Douglas Tanque: “Sezon boyunca bizim için yaptığınız her şey için teşekkür ediyorum. Bir sonraki sezonda görüşmek üzere. Bu sezonda gösterdiğiniz desteğin aynısını bekliyoruz.” 

Celil Yüksel: “Bu güzel sezonu geride bıraktık. Seneye daha güçlü bir Samsunspor için hep beraber omuz omuza verip stattaki yerimizi alalım. Hoşça kalın.” 

Jakub Szumski: “Şampiyon olduk çok mutluyuz. Süper lig’de görüşürüz. Herkese iyi tatiller.” 

Yusuf Abdioğlu: “Çok güzel ve özel bir sezonu geride bıraktık. Biz futbolcular olarak üzerimize düşen görevi yaptık. Bestelerin eskidiğini düşünüyorum. Yeni besteler zamanı diyorum. İnşallah yeni sezonda çok güzel bir gidişatımız olacak. Samsunspor seyircisine şimdiden yeni sezon için iyi hazırlıklar diliyorum. Sizleri seviyoruz.”

Halil Yeral: “Cumhuriyetimizin 100. yılında hedeflediğimiz şampiyonluğu almış bulunmaktayız. Şimdi Samsunspor’u ait olduğu yere taşıyoruz. İnşallah seneye Süper Lig’de daha büyük başarılara imza atacağız.”