Samsunsporlu Tanque ve Yunus Emre Süper Lig büyüklerinin radarına girdi

TAKİP ET

Ligin şampiyon bitiren Yılport Samsunspor'da bazı futbolcular Süper Lig'in büyük takımlarının radarına girdi. Trabzonspor Douglas Tanque'yi, Galatasaray da Yunus Emre Çift'i transfer listelerine aldı. İşte detaylar...

TRABZONSPOR TANQUE’Yİ İSTİYOR

Spor Toto 1. Lig’de müthiş bir sezon geçirerek 11 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşarak tüm dikkatleri üzerine çeken Kırmızı-Beyazlılar, transferin de en çok rağbet gören takımı oldu.

Attığı gollerle ön plana çıkan Douglas Tanque’nin Trabzonspor’un radarında olduğu yazıldı. Trabzon’da yayın yapan Karadeniz Gazetesi, “Komşudan gol makinesi geliyor” başlığıyla verdiği haberde Bordo-Mavililerin Douglas Tanque ile yakından ilgilendiğini yazdı.

YUNUS GALATASARAY’IN TAKİBİNDE

Fotospor’da gündeme gelen isim ise Yunus emre Çift oldu. Performansı ile beğeni toplayan ve birçok takımın transfer listesine girmeyi başaran genç yıldız adayının Galatasaray scout ekibinin takibinde olduğu yazıldı.

“Galatasaray'dan stopere sürpriz hamle“  başlığı ile duyurulan haberde, Sarı-Kırmızılıların 19 yaşındaki 1.85'lik genç stoperi kadrosuna katmak istediğini ifade edildi. Her iki kulübün de Samsunspor’a resmi teklif hazırlığında olduğu öğrenildi.