Samsunsporlular Hollanda'da buluştu

TAKİP ET

Avrupa'da yaşayan Samsunsporlular, hafta sonu bir araya geldi. Başakşehir maçını birlikte izleyen Kırmızı-Beyazlılar, 'Samsunspor Hollanda' üyeleri olarak oluşum kurdu.

Avrupa'da yaşayan Samsunlular, sevdaları Samsunspor için bir araya geldi. Hollanda, Almanya, Belçika gibi ülkelerdeki gurbetçiler, 'Samsunspor Hollanda' oluşumunu kurdu. Kırmızı-Beyazlılar, Başakşehir-Samsunspor maçını birlikte izlediler. Maç öncesinde meşaleler yakıldı.

Sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Samsunspor Hollanda'nın düzenlediği bu buluşmada aramıza Almanya'dan ve Belçika'dan katılan renktaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizim amacımız çok kalabalık olmak değil, birlik olmak ve Samsunspor'u Avrupa'da hep beraber, güzel ve dürüst şekilde temsil etmektir" dediler.

'Bu şehrin çocukları Samsunsporludur' mottosuyla Avrupa'da yaşayan Samsunlular, çocuklarına Samsunspor sevgisini aşılıyor. Açıklamada, "Atatürklü armanın sevdalısı nesiller yetiştirmek, çocuklarımıza miras bırakmak için bizimle olan tüm Samsunsporlulara teşekkür ediyoruz. Samsunspor büyük bir camiadır" ifadelerine yer verdiler.

samsun Samsunhaber samsunspor Avrupa