SAMÜ'de mezuniyet coşkusu

TAKİP ET

Samsun'un 19 Mayıs İlçesi'nde bulunan SAMÜ Ballıca Kampüsü'nde 170 öğrenci kep attı. Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın, "Yüksek lisans yapın ve akademik olarak bizlere destek olun" derken, Başkan Osman Topaloğlu ise, "Bu ülkenin gençlere ihtiyacı var" dedi.

Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Ballıca Kampüsü öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. Ballıca Kampüsü'nde gerçekleşen törende Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi'ni birincilikle bitiren Rıdvan Taşçıoğlu ile Sivil Havacılık Yüksek Okulu'nu birincilikle bitiren Nuray Aydın, yaş kütüğüne isimlerini çaktılar.

SAMÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, "Öğrencilerimizin mezuniyet sevincini görmek hepimizi mutlu ediyor. Üniversitemizi yine sizlerle birlikte geliştirmek istiyoruz. Mutlaka yüksek lisans yapın ve akademik olarak bizlere destek olun" dedi.

GENÇLERE İHTİYACIMIZ VAR
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ise, "Herkes üniversite mezunu olabilir, herkes dekan, rektör, belediye başkanı olabilir ama önce iyi insan olmamız lazım. Bu ülkenin sizler gibi kıymetli gençlere çok ihtiyacı var. Bu güzel ülkemizi daha ileriye taşıyacak olan sizlersiniz" diye konuştu. Nazım AKPINAR