Sanayi İşletmelerine Yıllık İşletme Cetvelleri Hatırlatması: Son Tarih 30 Nisan

TAKİP ET

Samsun Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Altunsoy, sanayi işletmelerinin yıllık işletme cetvellerini 30 Nisan'a kadar vermesi gerektiğini belirterek, geç verilmesi durumunda uygulanacak idari para cezasına dikkat çekti.

Samsun Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Altunsoy, sanayi işletmelerinin yıllık işletme cetvellerini 30 Nisan 2024 tarihine kadar yetkililere iletmesi gerektiğini hatırlattı. Altunsoy, cetvellerin zamanında verilmemesi durumunda işletmelere 8,322 TL idari para cezası uygulanacağını vurguladı.

Sanayi sicil belgesi sahibi olan işletmelerin yıllık faaliyetlerini gösteren cetvelleri 30 Nisan'a kadar ilgili mercilere bildirmeleri gerektiğini belirten Altunsoy, bu sürecin e-Devlet kapısı veya Bakanlık web sayfası üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilebileceğini ifade etti. Yoğunluk yaşanmaması için işlemlerin son güne bırakılmaması gerektiğini belirten Altunsoy, işletmelerin tereddüt etmeleri durumunda İl Müdürlüğüne başvurabileceklerini söyledi.

samsun Samsun Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Altunsoy Sanayi İşletmelerine Yıllık İşletme Cetvelleri Hatırlatması son tarih 30 nisan teknoloji ekonomi samsun haber gündem haber