Sandık Başına Gittiler Hepsi Ortak Mesaj Verdi

TAKİP ET

Samsun'da CHP, İYİ Parti ve MHP'nin liste başı milletvekili adayları sandık başına gitti ve oyunu kullandı. Ortak mesaj, "Ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için hayırlı olsun" ifadeleri oldu.

Samsun'da CHP, İYİ Parti ve MHP'nin liste başı milletvekili adayları sandık başına gitti ve oyunu kullandı. CHP Milletvekili adayı Opr. Dr. Murat Çan, "Milletimize hayırlı olsun" derken, CHP'li diğer aday Mehmet Karaman ise, "Oyumuzu kullandık. Ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

CHP Milletvekili Adayı Mustafa Yeşilyurt da, "Bugün demokrasinin en kıymetli göstergesi olan seçimlere katılıp oyumuzu kullandık. Şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Erhan Usta, "Milletin iradesi her şeyin üstündedir. Cenab-ı Allah kullandığımız oyların hayırlara vesile olmasını nasip eylesin" diye kaydetti. İYİ Partili İmren Nilay Tüfekci ise, "Bugün sandık günü, bugün demokrasinin bayramı. Samsunumuz ve ülkemiz için hayırlara vesile olsun. Bugün Anneler Günü, anneler kazansın. Bütün annelere selam olsun" sözlerine yer verdi.

MHP Samsun Milletvekili Adayı Prof. Dr. İlyas Topsakal ise, "Eğitim hayatıma başladığım okulumda oyumu ailemle birlikte kullandım. Milletimiz için hayırlı olsun" diye konuştu.