Şanlıurfa'da Muhtarlık Kavgaları: 4'ü Tabanca İle Olmak Üzere 15 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın kent merkezi ile Harran ve Bozova ilçelerinde muhtarlık seçimleri nedeniyle Yeniden Refah, AK Parti ve DEM Parti arasında sert bir yarışın yaşandığı görülüyor. Ancak bu yarış, çatışmalara dönüştü ve bazı mahallelerde kavga çıktı. Muhtar adayı yakınlarının karıştığı bu kavgalarda, 4'ü tabanca ile olmak üzere toplamda 15 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da yaşanan bu olaylar, yerel seçimlerin ne kadar gergin geçtiğini gösteriyor. Muhtar adayı yakınları arasında yaşanan çatışmalar, hem insanların güvenliğini tehdit ediyor hem de seçim sürecine gölge düşürüyor.

Jandarmanın müdahalesiyle kontrol altına alınan bu olaylarda yaralananlar çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ayrıca, kavga sırasında olaya karıştığı belirlenen 6 şüpheli gözaltına alındı. Bozova ilçesi Ürünlü Mahallesi'ndeki kavganın jandarmanın hava ateş açmasıyla sonlandırılması ise olayın ne kadar ciddi boyutlara ulaştığını gösteriyor.

Şanlıurfa Şanlıurfa ın kent merkezi ile Harran ve Bozova ilçeleri Yeniden Refah AK Parti ve DEM Parti arasında sert bir yarış Muhtar adaylar kavga yerel seçim samsun haber gündem haber