Şanzimet Özbey YAB-PA'da

TAKİP ET

İlkadım Yabancılar Pazarı Spor Kulübü (YABPA) Kadın futbol takımı ara transfer döneminde Beşiktaş' altyapısında yetişen Şanzimet Özbey'i 1,5 yıllığına renklerine bağladı 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Kadın futbolunda teak temsilcimiz olan Yab-Pa kadın futbol takımı ikinci devre hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlı ekip Beşiktaş’ın altyapısında yetişmiş, Kireçburnuspor forması giyen, Şanzimet Özbey'i 1,5 yıllığına kadrosuna dahil etti. Kulüp Başkanı Ali Akyüz, transfer sürecinin devam ettiğini ve birkaç oyuncu ile görüşme halinde olduklarını belirterek, "Devre arası transfer sürecinde sol bek oyuncusu Şanziment Özbey'i renklerimize kattık. Daha önce Beşiktaş altyapısında ve çeşitli Süper Lig takımlarında forma giydi.   

BEŞİKTAŞ  ALTYAPISINDA YETİŞTİ
Kireçburnuspor'un Süper Lig'deki konumundan dolayı, kendisine teklif yaptıklarını dile getiren Akyüz, "Kendisi de bizi tercih ederken, kulübü ile de anlaştık. Sezon sonuna kadar ve önümüzdeki sezon bizimle birlikte olacak. Takip ettiğimiz bir sporcuydu başarılı olacağına inanıyorum. Transfer etme gibi bir düşüncemiz yoktu. Çünkü önceden Beşiktaş'taydı. Beşiktaş'tan oyuncu almak zor. Ama bugüne nasip oldu. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak. Şanzimet'ten başka birkaç oyuncuyla daha görüşüyoruz. Nasip olursa onları da transfer etmek istiyoruz" dedi.



Başkan Akyüz, hedeflerinin play-off'a girerek, Samsun şehrinde şampiyonluk havası yaşatmak istediklerini söyledi.