Saten Elbiseleri Diğer Elbiselerden Ayıran Yönler

TAKİP ET

Özel günlerde ya da günlük hayatta rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşamak istiyorsanız tercihinizi saten elbise modellerinden yana kullanabilirsiniz. Tabii “her güne ve her mevsime farklı bir kıyafet lazım” diyorsanız kadife, ipek, tül, saten, pul payet, dantel ve krep gibi kumaş modelleriyle dört mevsim elbise giyebilirsiniz. Geniş renk yelpazesi sayesinde dilediğiniz renk elbiseye ulaşmak da artık çok kolay!

Çeşitli kol ve boy tasarımına sahip elbise modelleriyle farklı kombinler oluşturup tarzınıza yeni bir hava katabilirsiniz. Asimetrik kesim, düz kesim, pileli, yırtmaçlı, modellerle şıklığı yakalayabilirsiniz. Elbiselerinizi envai çeşit ayakkabı, aksesuar ve dış kıyafetle tamamlayabilirsiniz.

Neden Saten Elbise Modelleri?

Dolabınızda özel günler için kurtarıcı ve rahat bir elbise bulundurmak istiyorsanız seçiminizi birbirinden zarif saten elbiseler arasından yapabilirsiniz. Envai çeşit renk skalasıyla ve birbirinden güzel saten elbiselerle dilediğiniz şıklığı yakalayabilirsiniz. Kırışıklığa dayanıklı ve son derece hafif olmasıyla saten elbiseler, özel günlerinizde hem konforu hem de şıklığı beraberinde getirecektir. Saten elbiseleri doğum günlerinde, balolarda, yılbaşı partilerinde, düğünlerde, nişanlarda, mezuniyetlerde, özel akşam yemeklerinde seçip hoş ve asil bir görünümle bütün dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Birbirinden güzel ayakkabı ve aksesuar modelleriyle kombininizi tamamlayıp tarzınıza yeni bir soluk getirebilirsiniz.

Vücudunuzu saran ve sizi narin gösteren saten elbiselerin; kırmızı, beyaz, siyah, pembe, sarı, saks mavisi, mavi, yeşil, fıstık yeşili, lila, fuşya ve daha birçok renk seçeneği bulunmaktadır. Bütün bu renk seçeneklerine ek olarak desenli saten elbise modelleriyle stilinizi ortaya koyabilirsiniz. Uzun saten elbise ve kısa saten elbise modellerini dört mevsim tercih edebilirsiniz.

Uzun mu Kısa mı?

Uzun saten elbiseler, hareketli özel günlerinizde size maksimum rahatlık ve konfor sağlayacaktır. Soğuk kış günlerinde uzun saten elbiselerle mevsime uygun zarif bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca üzerinize şık bir ceket giyebilir veya bir şal atabilirsiniz. Kısa saten elbiseleri yazlık ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Elbisenin uzun veya kısa olması dışında yırtmaçlı ya da dekolteli modellerle tarzınıza ve dolabınıza yeni bir soluk getirebilirsiniz. Uzun kollu, askılı, kolsuz ve tek kol modelleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

Saten Elbise Tercihinde ve Kullanımında Dikkat Etmeniz Gerekenler

Saten elbise tercihinde bulunurken vücudunuzu sarmasına ve bedeninize uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Böylece pot görünümü engeller ve zarafeti yakalarsınız. Elbisenizi kombinlerken dikişsiz iç çamaşırlar kullanmaya özen göstermelisiniz. Bedeninize uygun elbise ve dikişsiz iç çamaşırı kullandığınız takdirde tarzınız dört dörtlük olacaktır.

Elbise modelleri çeşitliliği ve şıklığıyla, dolabınızın ve kombinlerinizin baş tacı haline gelmektedir. Envai çeşit saten elbise modellerinin bulunduğu, geniş model ve renk yelpazesi ise KeiKei’de sizleri beklemektedir.