Saydam Bayram İYİ Parti Canik'e talip

TAKİP ET

İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığı kongresi öncesi Samsun Kadın Politikaları Başkanı Saydam Bayram, ilçe başkan adaylığını açıkladı. Bayram, "Yerelde ve genelde Canik'i kazanacağımıza inanıyorum "dedi.

Samsun'da İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığı'nın kongresi 4 Aralık Cumartesi günü saat 11.00'de Canik Kültür Merkezi'nde yapılacak. İYİ Parti Samsun Kadın Politikaları Başkanı Saydam Bayram, İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığına adaylığını, düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığı'nda  düzenlenen toplantıya, İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Mustafa Keleş, İYİ Parti Samsun Kadın Politikaları Başkanı Saydam Bayram,  partinin kanaat önderleri, yerel medya temsilcileri ve çok sayıda partili üye katıldı.

'AZİMLİ VE 
KARARLIYIM'

Toplantıda konuşan İYİ Parti Canik İlçe Başkan Adayı Saydam Bayram, "2.5 yıl aradan sonra tekrar Canik İlçe Başkan adayıyım. Bu süreçte tekrar aday olmamın sebebi, iktidara yürüdüğümüz bu süreçte şahsıma daha fazla çalışma azim ve fedakârlığı göstereceğime olan inancımdır. 'Memleketim için ne yapabilirim' diye kurucusu olduğum bu partide 5 yıldır bana layık görülen görevleri elimden geldiğince yerine getirmeye çalıştım. Parti teşkilatımızca, yaptıklarımın yapacaklarımın teminatı sayılması, bana verdikleri destek ve ilçeyi daha iyi bir noktaya taşıyacağıma olan inançları sebebiyle ikinci kez huzurlarınızdayım "dedi. 

'ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM'

Bayram, konuşmasının devamında seçimleri kazanması durumunda yerine getireceği vaatlerini sıralayarak, “Kazanmam durumunda alacağım sorumluluğun farkında olduğumu ve elimden gelenin en iyisini yapacağımı bilmenizi isterim. Bu nedenle yaşadığım ilçenin refahı ve mutluluğu için Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın talimatları  çerçevesinde elimden geleni yapacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. Ben ve yönetimimdeki arkadaşlarım, gidilmeyen kapı, köy, mahalle, ziyaret edilmeyen esnaf bırakmayacağız. Üye sayısını artırmak, insanlarımızı İYİ'ler ailesine katmak için var gücümüzle çalışacağız "ifadelerini kullandı. 

'TEK ADAM SİSTEMİNE İZİN VERMEYECEĞİZ'

Başkan Adayı Bayram şöyle devam etti; "Artık hayatı kin, nefret ve öfkeyle şekillenmiş yöneticileri istemiyoruz. Nitelikli, liyakatli ve çalışkan insanların hak ettiği yerde olması ve önünün açılması için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Sayın Genel Başkanımızın önderliğinde, Atatürkçü, milliyetçi, kalkınmacı, demokrat bir siyasi yelpazenin tam merkezinde olan partimize sağcısı, solcusu, Türk’ü, Kürdü, Lâzı, Çerkesi ve ülkenin tüm renklerini bu partiye ve benimle çalışıp yol arkadaşlığına davet ediyorum. Gelin hep beraber temellerini attığımız bu partiye bir tuğla da siz koyun. İktidar olduğumuz gün hep beraber bunun sevincini ve gururunu birlikte yaşayalım. Beni adaylık sürecimde destekleyen ve desteklemeyen bütün arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum." Nazım AKPINAR