SBB Başkanı Mustafa Demir; 'Her Zaman Yanınızdayız'

TAKİP ET

SBB Başkanı Mustafa Demir,  deprem sonrasında 4 çocuğuyla birlikte Samsun'a gelen AK Parti Nizip Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Tanıtım Medya Başkanı Dilek Oymak İmamoğulları'nı belediyede ağırladı. Demir, destek mesajı verdi. 

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketi nedeniyle bölgedeki çalışmalarını sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) bir yandan da kente gelen afetzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. 

YARALAR SARILACAK 

Gaziantep’in Nizip ilçesinde yaşayan AK Parti Nizip Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Tanıtım Medya Başkanı İmamoğulları, 4 çocuğuyla birlikte bir süre bölgede çadırda kaldıktan sonra Samsun’a geldi. SBB Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı personeli olan ağabeyi Abdullah Oymak’ın yanına yerleşen İmamoğulları, afet bölgesindeyken telefonla görüştüğü Başkan Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti.  Başkan Demir, “Tarifi mümkün olmayan bir acı. Devletimiz, milletimiz ve bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Hiç endişe etmeyin. Allah’ın izniyle tahmin edilenden daha kısa sürede bu yaralar sarılacak "dedi. 

Selçuk KAYA