SBB'de iki numara kim olacak?

TAKİP ET

SBB Genel Sekreterliği görevinden sessiz sedasız istifa ederek sosyal medyadan AK Parti Amasya milletvekili aday adaylığını açıklayan İlhan Bayram'ın adı halen internet sitesinde yer alırken, 'iki numara' için taht savaşları da başladı.

Samsun Büyükşehir Belediye(SBB) Başkanı Mustafa Demir, Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevlerinde bulunan İlhan Bayram'ı Samsun'a transfer etmiş, Bayram, 19 Nisan 2019 tarihinde SBB Genel Sekreterliği görevine başlamıştı. 

İlhan Bayram 3,5 yıldır sürdürdüğü SBB Genel Sekreterliği görevinden sessiz sedasız istifa etti, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak genel seçimlerinde Amasya'dan AK Parti Milletvekili aday adayı olduğunu sosyal medya sayfalarından yaptığı görsellerle duyurdu. Bayram'ın sessiz sedasız ayrıldığını duyurması garipsenirken, adaylığı ile ilgili Samsun'a yönelik bir mesajı da olmadı. Genel Sekreter İlhan Bayram'ın fotoğrafı SBB'nin internet sitesinde halen 'genel sekreter' olarak yer alıyor. Bayram'ın istifasından boşalan SBB'nin iki numaralı koltuğuna kim oturacak merak konusu oldu. 

KOLTUĞA KİM 
OTURACAK?

SBB'de üç tane genel sekreter yardımcısı bulunuyor. Genel Sekreter Yardımcısı 
Zennube Albayrak, eski Başkan Yusuf Ziya Yılmaz döneminden buyana bu görevi sürdürüyor. Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Yıldız ise Başkan Mustafa Demir tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden transfer edilmişti. Genel Sekreter Yardımcısı Metin Köksal'da belediye bünyesinde daire başkanlıkları yaptıktan sonra Başkan Mustafa Demir tarafından Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi. SBB Genel Sekreterlik koltuğuna yardımcılardan mı yoksa dışarıdan bir ismin mi getirileceği merak ediliyor. Zekeriya FIRAT

 Zennube Albayrak

Şenol Yıldız

Metin Köksal

Kendisi gitti fotoğrafı halen internet sitesinde 

AK Parti'den Amasya milletvekili aday adayı olan İlhan Bayram'ın fotoğrafı SBB'nin internet sitesinde halen 'genel sekreter' olarak yer alıyor.

SBB Genel Sekreteri İlhan Bayram AK Parti'den Amasya Milletvekili Aday Adayı Oldu - Habere gitmek için tıkla