SBB'den 3 Bin Yardımcı Kitap

TAKİP ET

SBB, deprem bölgesinde bulunan ve YKS ile LGS sınavlarına hazırlanan gençlere 3 bin yardımcı kaynak kitap desteği sağladı. 

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrasında Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) ekiplerinin bölgedeki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Afetin izlerini silmeye çalışan SBB, bir yandan afetzede gençlere yönelik olarak da özel çalışmalar yapıyor. 

Başkan Mustafa Demir 

'GENÇLERİN 
YANINDAYIZ'

SBB Kültür ve Sosyal Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ‘Büyükşehir Gençlik Hareketi' ekipleri, Kahramanmaraş kent merkezi ve Elbistan ilçesindeki konteyner kentlerinde oluşturulan sınıflarda Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile Liselere Giriş Sınavı’na (LGS) hazırlanan gençlere 3 bin adet yardımcı kaynak kitap desteği verdi. Başkan Mustafa Demir, "Yaşadıkları büyük deprem felaketine rağmen hızla toparlanmaya çalışan afetzede gençlerimizin eğitimleri için gerekli ihtiyaçlarını karşılama noktasında elimizden geleni yapacağız” dedi.

Tuğçe GEVŞEK 

Kahramanmaraş kent merkezi ve Elbistan ilçesindeki konteyner kentlerinde oluşturulan sınıflarda YKS ile LGS'ye  hazırlanan gençlere 3 bin adet yardımcı kaynak kitap dağıtıldı.