CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel: "Kocadağ'da 'Doğa Festivali' yapacağız"

TAKİP ET

Atakum'u memleketi olarak gördüğünü ve turizmde 'marka kent' yapmayı hedefi olarak belirlediğini belirten CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, "Kocadağ'da Doğa Festivali düzenleyeceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Mevlana Mahallesi'nde bulunan Atakulem 1 Sitesi'nde düzenlenen halk buluşmasına katıldı.

Atakum'un 'memleketi' olduğuna dikkat çeken Serhat Türkel, "Bu kentin her bir sokağı çocukluğumun ve gençliğimin izlerini taşıyor. Çocuklarımızın, esnafımızın, üreticilerimizin ve gençlerimizin umudunu büyütmek, gelecek kaygılarını gidermek, sorunlarını çözmek için bu göreve talibim. Yalnızca seçim zamanı değil ömrüm boyunca olduğu gibi yine bu sokaklarda gezeceğim, yine Atakum ailemin arasından ayrılmayacağım" dedi. Türkel, "Sizlerin güveni ve desteğiyle bu yolculukta memleketimize hizmet edeceğiz. En önemlisii esnafımıza can vereceğiz" şekilde konuştu.

Atakum'da bulunan Akalan ve Kocadağ'ı turizme kazandıracaklarını da söyleyen CHP'li Türkel, "Kocadağ'da Doğa Festivali kapsamında müzik konserleri, yayla şenlikleri gibi etkinlikler düzenleyeceğiz" ifadelerini kullandı.