Şehit Ailesinden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e Destek Ziyareti

TAKİP ET

Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin'in ailesi, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, şehidin anne ve babası olan Reyhan ve Mustafa Şahin, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Baba Mustafa Şahin, ziyaret sırasında şunları dile getirdi: "Her zaman yanımızda ve destekçimiz olan Sayın Murat İkiz'i bir kez daha bu görevde gördüğümüzden dolayı mutluyuz."

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise, şehit yakınlarının kendileri için birer emanet olduğunu belirterek şunları ifade etti: "Tüm şehit ailelerimizin destekçisi ve yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Şehit ailemizin ziyaretlerinden ötürü gurur duydum. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyorum."

İkiz, ziyaretlerin devamında gün boyunca Ülkü Ocakları Havza İlçe Başkanı Yasin Köz, AK Parti Önceki Dönem İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Esen, CHP Samsun Önceki Dönem Milletvekili Kemal Zeybek, İl Milli Eğitim Müdürü Yrd. Mehmet Değirmenci, Eğitim Müfettiş Başkan Yrd. Talip Durdu, Havza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ, SAM-DEN Bağımsız Denetim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Hayvalı ve Fikret Koç'u ağırladı.