Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'dan Tebrik Çiçekleri Yerine Bağış Çağrısı

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, mazbata töreninin ardından yaptığı sosyal medya paylaşımıyla, kendisine gönderilecek tebrik çiçeklerinin yerine Terme Arama Kurtarma Derneği'ne (TAKE) bağış yapılmasını istedi. Kul, bu hareketin doğal afetlere hazırlık açısından önemine vurgu yaparak, vatandaşları ve destekçileri bu anlamlı girişime katılmaya davet etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, göreve başlamasının ardından yaptığı duyarlı çağrıyla dikkatleri üzerine çekti. Mazbata töreni sonrası sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yapan Başkan Kul, vatandaşlardan kendisine tebrik amaçlı gönderilecek çiçekler yerine, Terme'deki arama kurtarma çalışmalarına destek olmalarını istedi.

Cumhur İttifakı adayı olarak 31 Mart yerel seçimlerinde oyların %49.79'unu alarak başkan seçilen Kul, bu özel gününde, Terme Arama Kurtarma Derneği'ne (TAKE) yapılabilecek bağışların daha anlamlı olacağını belirtti. Kul, "Tebrik çiçekleri yerine, Terme'de afet durumlarında hayati roller üstlenen TAKE'a bağış yapmanız, bize daha büyük bir sevinç verecektir," dedi.

Başkan Şenol Kul, TAKE'ın AFAD ile iş birliği yaparak yürüttüğü arama kurtarma eğitimlerinin önemine de değinerek, bu tür sivil toplum kuruluşlarının desteklenmesinin, doğal afetlere karşı hazırlıkta kritik bir rol oynadığını vurguladı. Kul, geçmişte yaşanan büyük felaketlere atıfta bulunarak, bu tür girişimlerin öneminin altını çizdi ve vatandaşları bu anlamlı destek çağrısına katılmaya davet etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul TAKE Samsun Haber Terme Arama Kurtarma Derneği afad