Terme Belediye Başkanı Şenol Kul: Terme İçin Hayallerimiz Çok Büyük

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Ordu Kano Kulübü (ORKADO) üyeleri, Akgöl ve Simenit göllerinde kano etkinliği gerçekleştirerek ilçede kano sporunu geliştirmek için ilk adımları attı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ordu Kano Kulübü (ORKADO) üyeleriyle birlikte Terme'nin Gölyazı Mahallesi'nde bulunan Akgöl ve Simenit göllerinde kano etkinliği gerçekleştirdi. Başkan Kul, Terme için büyük hayalleri olduğunu belirterek, ilçede kano sporunu geliştirmek için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

AK Parti ve MHP'nin ilçe başkanlarının da katıldığı etkinlikte katılımcılar, doğanın içinde kano yapmanın keyfini çıkarırken aynı zamanda kahvaltı da yaptılar. Terme'nin doğal güzelliklerine dikkat çeken Başkan Kul, kano kullanmanın verdiği zevkten bahsederek, sporun tanıtılmasına katkı sağlayan ORKADO üyelerine teşekkür etti. Kul, büyük projelerin bir hayalle başladığını ve bu hayalin düşünceye, projeye ve eyleme dönüşeceğini vurguladı.

Başkan Kul, göller bölgesinin su sporları için çok uygun olduğunu belirterek, "Terme Amazon Kano Kulübü"nü kurma kararı aldıklarını açıkladı. Bu bölgede yapılacak iskele projeleriyle hem spor yapmak isteyenlerin hem de vatandaşların bölgenin güzelliklerinden daha fazla faydalanmasını sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

ORKADO Dernek Başkanı Mustafa Sarıkaya ise, Terme göller bölgesinin durgun su kano sporu için çok uygun olduğunu belirtti. Sarıkaya, Terme'de kano sporuna yönelik bir dernek kurma kararı aldıklarını ve bu alanda her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti. Kulübün deneyimli eğitmenleriyle birlikte hem dernek kurma hem de eğitim verme konusunda ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Şenol Kul: Terme İçin Hayallerimiz Çok Büyük Terme Şenol Kul Samsun haberler